Mi-am luat de la iStyle ultimul model de Apple TV (prima oara in viata mea cand detin unul) si sunt curios daca pot sa ii fac jailbreak…
Din cate am inteles, e aTV 3… este jailbreak pentru el ? Daca da, ce versiuni de iOS sunt compatibile ?
Ce e XBMC ?
Pot sa imi instalez aplicatii ? Sau ma rog, sunt 3rd party apps ?
(Maine imi ajunge, deci nu pot sa verific ce versiune de iOS are)
Nu vroiam in mod special. L-am luat ca m-am saturat de cabluri
Totusi,daca n-ai ce face cu el,mi-l poti da mie
Am ce face cu el
Imi place sa ma uit la filme si seriale, ma saturasem sa tot conectez cabluri in laptop de 2 ori pe zi.
Apropo, asta citeste fara jailbreak mkv-uri sau trebuie sa le fac mp4 cu HandBrake ?
Din cate am citit nu poti sa faci AirPlay la filme de pe Mac daca nu ai facut jailbreak. Poti sa spui ce faci cu el? ( am inteles ca poti vedea doar file cumparate…).
Din cate am citit nu poti sa faci AirPlay la filme de pe Mac daca nu ai facut jailbreak. Poti sa spui ce faci cu el? ( am inteles ca poti vedea doar file cumparate…).
Poti sa faci stream de pe Mac. Le bagi in iTunes in format mp4. De aia intrebam daca merge mkv-uri fara jailbreak
Merge airplay fara sa faci jailbreak…. poti folosi teoretic si ca second monitor daca vrei… toata ideea e sa iti mearga stream-ul bine.
Da, stiu ca airplay merge fara jailbreak. Cand te gandesti la Apple TV te gandesti la AirPlay. Eu intrebam daca pot sa fac stream la mkv-uri fara jailbreak.
Mai, cred ca o sa mearga bine stream-ul. Mi-am luat ieri ultima generatie de AirPort Express, mi-am facut un abonament mai bun la RDS si am trecut pe IPV6. Prin wireless am prins download si cu 10 MB/s.
Merge airplay fara sa faci jailbreak…. poti folosi teoretic si ca second monitor daca vrei… toata ideea e sa iti mearga stream-ul bine.
Da, stiu ca airplay merge fara jailbreak. Cand te gandesti la Apple TV te gandesti la AirPlay. Eu intrebam daca pot sa fac stream la mkv-uri fara jailbreak.
Mai, cred ca o sa mearga bine stream-ul. Mi-am luat ieri ultima generatie de AirPort Express, mi-am facut un abonament mai bun la RDS si am trecut pe IPV6. Prin wireless am prins download si cu 10 MB/s.
O secunda. Tie iti merge IPV6 de la RDS pe Airport Express (ultima generatie) ?
Eu am FiberLink2 100Mbps si am fost chiar beta tester pentru IPV6 la ei, insa nu mi-a mers niciodata pe Airport Express. Ce configuratii ai facut ? help me a little here