3 din 4
3
Vine Bill Gates! Nu punem de o manifestatie?
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

și fețele și mâinile le țin la fel…
io cred că nu au venit de bună voie tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Tudor - 31 Ianuarie 2007 08:27 AM

Ce-mi place poza asta, apărută în New York Times. 
Surprinde perfect entuziasmul de la lansarea Vista… cheese Li se citește pe fețe acel “WOW”...

“From left, Kevin B. Rollins of Dell, Sean Maloney of Intel, Steven A. Ballmer of Microsoft, Hisatsugu Nonaka of Toshiba, Hector Ruiz of Advanced Micro Devices and Todd Bradley of Hewlett-Packard helped kick off the Vista operating system Monday in New York.”

http://www.nytimes.com/imagepages/2007/01/30/business/30softCA02ready.html

io m-as uita la un keynote, ceva. aj vrea sa-l vad pe gates prezentand vista…exista asa ceva? unde?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

azi dimineata am traversat orasul in drumul catre locul bataliei din razboiul dintre mine si statul român.
Surpriza, tot centrul e plin de “ferestre” atirnate precum globuletele din perioada craciunului.

Ma gindesc ca organizatorul are ceva “racile” de pe vremea… si si-ar dori o manifestatie spontana de entuziasm popular, o mare de oameni pe marginea strazii agitind stegulete, beti de fericire ....

puah,
festivism românesc…

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Administrator

ei… si cind a venit MJ s-a dus iliescu sa-l pupe…

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

un prieten bun si bun scriitor de cod, imi spune: DRM e un [cenzurat] ca idee… nu stiu cum reusesc sa marchetizeze chestia aia dar, daca reusesc, o sa-i rog sa vina sa faca democratie in Romania…

in alta ordine de idei: Nu vrem Kent, nu vrem valuta, vrem ca Bil Gheitz sa ne futa!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Administrator

am re-gasit asta…
en joi tongue wink

Fișiere atașate
BillGatesKiller v1.2.sit.part01.sitx.zip  (Dimensiune Fişier 201 - Downloads: 20)

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Administrator

si partea a 2-a

Fișiere atașate
BillGatesKiller v1.2.sit.part02.sitx.zip  (Dimensiune Fişier 117 - Downloads: 16)

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic
mediaconvertor - 31 Ianuarie 2007 09:00 AM

io m-as uita la un keynote, ceva. aj vrea sa-l vad pe gates prezentand vista…exista asa ceva? unde?

uite aici keynote-ul lui nea’ Gates ...  http://www.microsoft.com/events/executives/webcasts.mspx?wt_svl=20049a&mg_id=20049b

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Cum pot reclama la CNA postul Antena 3 pentru ca transmis Reclame in loc de știri ?
Jumătate din ecran din timpul transmisiei în direct era reclama la Vista și nu scria nicăieri că este publicitate.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
psergiu - 01 Februarie 2007 09:50 AM

Cum pot reclama la CNA postul Antena 3 pentru ca transmis Reclame in loc de știri ?
Jumătate din ecran din timpul transmisiei în direct era reclama la Vista și nu scria nicăieri că este publicitate.

Ai uitat ca a fost o vreme cand aveau ibook-uri pe masa?! :nono:

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.11.06

Sincer nu stiu,dar uite ca ma interesez.
Oricum, acest fapt, pe langa “impodobirea” bulevardului N. Balcescu cu logo-ul Windows si toata valva (de prost gust) ce s-a creat in jurul acestei vizite nu denota decat ca a noastra conducere este mult mai ..pupincurista (pardon de expresie, dar altceva nu gasesc acum) decat deja se stia.

Semnătură 

- Satira e o armă, nu? - Păi da, e. - Este… şi dumneata tragi!... - Nu trag. Cum o să trag?... - Cum nu tragi, dar ce faci? - Scriu… - Scrii… dar tragi… tragi, tragi, că de-aia e armă!... ” (Toma Caragiu - “Fabula”)

——
Momentan fara nici un Mac in posesie. Pana prin iulie-august, scriu in Wiki - sectiunea programare - folosindu-ma de altele wink.

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Administrator

aproape toate emisiunile de stiri stupide de la televiziuni, se extaziau aseara ca gates a mers cu o masina normala, fara politie, a stat la semafoare, nu a avut girofaruri si a dormit la hotel…
ne miram de normalitate hmmm

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

la noi ceea ce este normal es anormal.

nu cred ca se vor vinde multe sistem vista. nici pentru xp nu prea au licenta. numai in jud nostru sunt aprox 90+ primarii. in fiecare primarie sunt cel putin 2-3 sisteme. daca ar trebui sa cumpere licentele suma s-ar ridica la pe la 135.000 ron. (cred ca am calculat bine, am luat 500 lei pentru un xp, imi plac sumele rotunde :D ). daca ar fi sa luam toata tara inmultiti cu 42 :D. suma este frumoasa. si atunci nu am vb despre office. pe langa primarii mai sunt si alte institutii. cred ca lumea sa va orienta incet spre linux…

[ Modificat: 01 Februarie 2007 11:28 AM de Derek ]
 Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
dacuBurebista - 01 Februarie 2007 11:06 AM

aproape toate emisiunile de stiri stupide de la televiziuni, se extaziau aseara ca gates a mers cu o masina normala, fara politie, a stat la semafoare, nu a avut girofaruri si a dormit la hotel…
ne miram de normalitate hmmm

Păi sigur că ne mirăm, pentru că dacă cel mai bogat om din lume ar fi fost un românaş “post-revoluţionar”, atunci probabil că s-ar fi plimbat prin oraş cu un “autobuz” Maybach şi ar fi pus nişte gealaţi să-i oprească şi să-i ia la bătaie pe toţi şoferii care au îndrăznit să-l depăşească. La români, bunul simţ şi decenţa sunt invers proporţionale cu greutatea conturilor bancare.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

Cred ca singura tara care v-a avea de castigat dupa urma Vistei e India. Acolo e mama IT-ului mondial, nu US, nu EU… INDIA…

Semnătură 

Back 2 Zero

3 din 4
3

‹‹ .      mac-uri sh in europa mai ieftine ››