Ce-mi place poza asta, apărută în New York Times.
Surprinde perfect entuziasmul de la lansarea Vista… Li se citește pe fețe acel “WOW”...
“From left, Kevin B. Rollins of Dell, Sean Maloney of Intel, Steven A. Ballmer of Microsoft, Hisatsugu Nonaka of Toshiba, Hector Ruiz of Advanced Micro Devices and Todd Bradley of Hewlett-Packard helped kick off the Vista operating system Monday in New York.”
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
azi dimineata am traversat orasul in drumul catre locul bataliei din razboiul dintre mine si statul român.
Surpriza, tot centrul e plin de “ferestre” atirnate precum globuletele din perioada craciunului.
Ma gindesc ca organizatorul are ceva “racile” de pe vremea… si si-ar dori o manifestatie spontana de entuziasm popular, o mare de oameni pe marginea strazii agitind stegulete, beti de fericire ....
un prieten bun si bun scriitor de cod, imi spune: DRM e un [cenzurat] ca idee… nu stiu cum reusesc sa marchetizeze chestia aia dar, daca reusesc, o sa-i rog sa vina sa faca democratie in Romania…
Cum pot reclama la CNA postul Antena 3 pentru ca transmis Reclame in loc de știri ?
Jumătate din ecran din timpul transmisiei în direct era reclama la Vista și nu scria nicăieri că este publicitate.
Cum pot reclama la CNA postul Antena 3 pentru ca transmis Reclame in loc de știri ?
Jumătate din ecran din timpul transmisiei în direct era reclama la Vista și nu scria nicăieri că este publicitate.
Ai uitat ca a fost o vreme cand aveau ibook-uri pe masa?! :nono:
Sincer nu stiu,dar uite ca ma interesez.
Oricum, acest fapt, pe langa “impodobirea” bulevardului N. Balcescu cu logo-ul Windows si toata valva (de prost gust) ce s-a creat in jurul acestei vizite nu denota decat ca a noastra conducere este mult mai ..pupincurista (pardon de expresie, dar altceva nu gasesc acum) decat deja se stia.
aproape toate emisiunile de stiri stupide de la televiziuni, se extaziau aseara ca gates a mers cu o masina normala, fara politie, a stat la semafoare, nu a avut girofaruri si a dormit la hotel…
ne miram de normalitate
nu cred ca se vor vinde multe sistem vista. nici pentru xp nu prea au licenta. numai in jud nostru sunt aprox 90+ primarii. in fiecare primarie sunt cel putin 2-3 sisteme. daca ar trebui sa cumpere licentele suma s-ar ridica la pe la 135.000 ron. (cred ca am calculat bine, am luat 500 lei pentru un xp, imi plac sumele rotunde :D ). daca ar fi sa luam toata tara inmultiti cu 42 :D. suma este frumoasa. si atunci nu am vb despre office. pe langa primarii mai sunt si alte institutii. cred ca lumea sa va orienta incet spre linux…
[ Modificat: 01 Februarie 2007 11:28 AM de Derek ]
aproape toate emisiunile de stiri stupide de la televiziuni, se extaziau aseara ca gates a mers cu o masina normala, fara politie, a stat la semafoare, nu a avut girofaruri si a dormit la hotel…
ne miram de normalitate
Păi sigur că ne mirăm, pentru că dacă cel mai bogat om din lume ar fi fost un românaş “post-revoluţionar”, atunci probabil că s-ar fi plimbat prin oraş cu un “autobuz” Maybach şi ar fi pus nişte gealaţi să-i oprească şi să-i ia la bătaie pe toţi şoferii care au îndrăznit să-l depăşească. La români, bunul simţ şi decenţa sunt invers proporţionale cu greutatea conturilor bancare.