3 din 3
3
mac-uri sh in europa mai ieftine
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

Eu sunt curios cand vor trece unele institutii pe MAC.  Lucrez intr-o institutie publica si va zic ca pica la greu PC-urile acolo…/....bineinteles nu prea sunt softuri in Romania pt mac. asta ii dezavantajul,....dar as vrea sa ma duc dimineata la lucru si in loc de rablele alea vechi sa gasesc MERE.

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

cand se va gasi o firma care sa se combine la un comision .... :D
probabil e cam greu sa se invarta la o combinatie ... dar daca e gandim la ce masina si-a luat hardaul ala imputit…...

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Nu e usor in ziua de azi sa gasesti oameni buni de vinzari.
Pentru simplul motiv ca democratia noastra autentica,
ne-a adus o mare lipsa de educatie, cultura, cunostinte generale,
pasiune, responsabilitati si exigente.
Cei in virsta stiu cit timp mai avem azi sa ne educam copiii,
sa-i pregatim pentru viata, sa le explicam cum e cu cedatul
locului in autobuz, cum decurge invatamintul de azi, si toate cele.
In gimnaziu mincam o carte de Jules Verne in doua dupa-amieze.
Fiica-mea, la liceu in clasa a X-a, are la activ, 2 carti incepute.
In 1990, cind am dat eu de Mac-uri, eram deja la facultate, constructii
seral, lucram 8 ore, in 1991 s-a nascut fiica-mea, si nevoia m-a
impins de la spate sa imi folosesc pasiunea ca sa vind Mac-uri.
Nu am nici un ISE, sau MBA la activ. Am invatat singur despre Mac-uri,
am invatat singur sa-i ascult pe oameni si sa le vorbesc convingator.
Cind o familile de 4 traieste din ce vinde tata, nu e loc de joaca,
si de glume. Este real-life. Facturi de platit, copii de imbracat,
multe altele.

In fine,
nihil sine ... Macintosh

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

Cu scuzele de rigoare a cam degenerat discutia asta intr-o filozofare dulce-amara a eternei replici “....mama ei de Romanie .....”.

Referitor la discutia cu noii vanzatori de la iStyle, eu am o parere putin diferita: e vorba de Apple aici, nu? Eu unul as fi incercat sa angajez niste oameni pasionati ( din nou va trebui sa-mi cer scuze, fata de angajatii iStyle care citesc acest forum, if any) -  poate nu neaparat de Mac-uri, dar de computere / tehnologie in general - si nu oameni care au nevoie de o slujba. Sunt perfect de acord ca “pofta (de mere) iti vine mancand”, dar eu unul - la fel de autodidact in ale computerelor si mac-ului ca si oameni cu “greutate” de pe acest forum - prefer ca in momentul in care intru intr-un magazin si intreb (situatie reala, sapt trecuta, iStyle) de un produs pe care EI il vand, sau se presupune ca mi-ar facilita achizitionarea acestuia, sa imi poata furniza o informatie pertinenta, nu sa ajunga si reprezentatul firmei la aceeasi concluzie cu mine : stati sa ma uit in raft….. ahem?!. Mersi mult.  Sunt de parere ca SERVICII inseamna urmatorul posibil deznodamant: ” domne…n-avem acum, DAR uite saici ce putem sa-ti aducem - ca tot avem net - in atata timp si te costa atat, si asta pentru ca tu esti un client (fidel?!) al nostru si te respectam, ca doar nu suntem in Cora.
Nu are legatura cu educatia, bunul simt sau respectul. Eu abia termin facultatea (sper) , deci se presupune ca as avea aceeasi varsta, si desi nu lucrez in vanzari, am reusit sa convertesc o serie de oameni…. la Mac/iPod dupa buget si inclinatii.

......... Mi-am pierdut ideea….voi reveni. Daca nu,  sambata la bere sigur imi aduc aminte wink

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.02.06

Da bine zis degenerat…, dar vedeti voi precum ziceam mai sus, fiecare discutie naste noi idei care de multe ori trebuiesc expluatate.
In ceea ce priveste vanzatorii scoliti si super instruit, nu prea cred ca fac mare minuni.
Cine vrea un mar stie ce vrea si vine sa-l ia, nu mai trebuie convins… Acum mai e un avantaj ca pe mac cu Intel pot sai pui si Windows.
Psihic trecerea e mai usoara, ce zice potentialul cumpasrator: design misto+Mac OS X+Windows…, adica de toate doar cu o masina!
Lumea Macintosh nu difera prea mult de cea windows (ca interfata grafica si conceptie grafica), asta facand ca switch-erii sa fie din ce in ce mai multi.
Ca dupa aceia incepi sa descoperi si alte fineturi…, da asta e altceva. Culmea e ca si la Windows sunt fineturi dastea, da le stiu cei ce sunt interesati de ele.
In fine ideia e ca piata de mac-uri noi cat si sh a inceput sa se puna pe picioare, si sper sa ajungel la stagiul ala cand primul computer va fi in APPLE si nu invers…
Asta e de alt subiect: panuiesc ca primul computer al copiilor mei (lucrez acum la primul) sa fie Apple.
Sunt curios cum va fi trecerea la PC-Windows?!?
“Nenea Alex” ca tot veni vorba, facut-ai tu “experimentul” asta ca de vad kinder-ul in poza…; cum e sa ai un “revers swetcher” prin prejma, cum se comporta cand vede prima data Windows el fiind invatat cu Mac-ul???

Semnătură 

Compot de mere - Ingrediente: mere, apa, zahar, borcane cu capac, foc si rabdare…

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRank
Member
Din: 

...
Vei fi uimit.
Nu sint atit de fanatic pe cit ar trebui sa fiu.
Lucrez zilnic si alternativ,
pe MacBook cu OSX instalat,
pe un FSC Amilo cu WinXPPro,
pe un Asus, pc cu OSX86.
Copiii dincolo, pe un PC.

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.02.06

Merci de raspuns “nenea Alex”, ...prompt chiar!
Ce prefera copii mai mult win sau mac? Defapt daca au PC in camera, inseamna ca degeaba mai intreb.
Pe Asus-ul ala ai emulator de Mac OS mai degraba…? Se misca bine ca eu am incercat si se misca rau si in plus apar hibe de genul ca “My Computer” si dastalalte de PC inca exista pe desktop!?!
Eee…, in cazul ca nu e nimeni care sa fi “patiit” ce ziceam eu cu copilul invatat de mic pe mac, iseamna ca imi revine mie onoarea asta…
Promit sa va tin la curent cand se intampla evenimentul.

Semnătură 

Compot de mere - Ingrediente: mere, apa, zahar, borcane cu capac, foc si rabdare…

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Putem continua pe PM?

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
CristiMAC - 25 Ianuarie 2007 06:45 PM

Eu sunt curios cand vor trece unele institutii pe MAC.

cool grin Unii e norocoși. Uite un exemplu la o firmă-mare-nu-spui-care. A fost de ajuns un mac mini la cineva pe birou (6 luni de bătut șeful la cap zi de zi) că într-un an erau mac-uri în tot biroul și celălalte departamente au început bătaia la cap a respectivilor lor șefi smile

Cu mac-urile S/H din UE, cel mai avantajați sunt ardelenii deoarece se suie în mașină și ajung mai repede acolo unde se vând acele mac-uri.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

3 din 3
3