iTunes - noul mod de distributie software de la Apple ?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Cine este inscris la Apple Developer Connection a primit astazi un mail de la ei.

In care zice:

ADC Online Members can now log in to ADC on iTunes and view the Mac OS X State of the Union video and slides from Apple Worldwide Developers Conference 2006.

Si chiar asa e. Te loghezi printr-un site de la developer.apple.com - te redirecteaza intr-o pagina speciala a userului tau de ADC din iTunes Store de unde poti downloada, filme și slide-show-uri de la WWDC. Ele sunt adaugate automat într-un nou playlist numit ADC on iTunes.

Cool, prezentari alea alea de la Leopard.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Mie nu mi-a mers mai devreme. O eroare pe pagina.
Merge acum.

[ Modificat: 23 Ianuarie 2007 11:15 PM de nevrozel ]

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Sper sa nu devina iTunes canalul de distributie de soft, ca n-avem cum sa ne facem cont.
Am pus si eu mesajul de la ADC in topicul cu WWDC 2006, si pun filmul si slideshow-ul la Steji.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
psergiu - 23 Ianuarie 2007 11:09 PM

Cine este inscris la Apple Developer Connection a primit astazi un mail de la ei.

In care zice:

ADC Online Members can now log in to ADC on iTunes and view the Mac OS X State of the Union video and slides from Apple Worldwide Developers Conference 2006.

Si chiar asa e. Te loghezi printr-un site de la developer.apple.com - te redirecteaza intr-o pagina speciala a userului tau de ADC din iTunes Store de unde poti downloada, filme și slide-show-uri de la WWDC. Ele sunt adaugate automat într-un nou playlist numit ADC on iTunes.

Cool, prezentari alea alea de la Leopard.

Hmmm… miroase puternic a tactica WindowsMedia Player: Heey! Look at me! I can do this, that and the other… Use me! uuuuseeee meeeee! Oh, why o’ why won’t you use me!?

Ino!~