Internet prepay ipad mini
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Craiova
Macuser din: 12.03.11

Ce companie si ce optiune prepay imi puteti recomanda pt un ipad mini.
Din cate am vazut eu orange inca nu ofera prepay in varianta nano sim. https://www.orange.ro/prepay/internet-prepay-7-pentru-ipad.html
Iar la vodafone tot ce am gasit este la adresa aceasta: https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/extraoptiuni/internet-pe-mobil/index.htm
Multumesc anticipat!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 26.08.11

Cea mai buna oferta este la orange pentru net si la rds-digi. Poti decupa cartela linistit de orange.

Semnătură 

rMBP 15” late 2013
iPhone 6S+ 64GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Si eu recomand internet de la RDS / Digi cu decuparea cartelei, daca ai deja si alte servicii de la ei, poti primi netul mobil cu reducere.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

RDS are acoperire buna in orase. Pe drum insa… nu prea.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 23.05.12

Digi la metrou, Digi la munca, Digi acasa, defapt, Digi in tot Bucurestiul ca acoperire si viteza stabila, este cel mai bun.
Acum nu am testat 3G-ul de la Orange peste tot…insa diferenta dintre digi si Orange este ca Orange are viteza mai buna, insa in anumite zone, pe cand digi e limitat dar are net peste tot.
Vezi ca Digi ofera gratuit stick-ul de net de la ei, scoti cartela, o decupezi, bagi la apn “internet” si merge struna, net nelimitat smile

Semnătură 

*am multe device-uri Apple si nu simt nevoia sa le expun aici*

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.03.09

Recomand DIGI

Semnătură 

MacBook Pro 15’‘
2.5 GHz Core 2 Duo
6 MB Cache
4 GB RAM
250 GB HDD
512 MB Video

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Craiova
Macuser din: 12.03.11

Multumesc pentru sfaturi.
Pana la urma am ajuns sa folosesc un abonament de internet la cosmote de care sunt foarte multumit, atat ca si acoperire(momentan doar in oras l-am testat: Craiova, Sibiu).
La orange daca vreti cartela nano sim, aceasta se elibereaza doar la abonament. Asa ca cei care vreti nanosim prepaid de la orange, ori faceti abonament ori decupati.

‹‹ Aplicatie din store US      iPad 3 Photo ››