2 din 2
2
Beta testing - avem nevoie de ajutorul vostru
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Un antivirus de OS X este util când folosești mac-ul la servici și există o politică a departamenului IT ca orice sistem informațional pentru care există antiviruși, să îi ruleze.

Tu poate ești deștept și nu faci tâmpenii - dar colegul/a de alături poate este o persoană complet atehnică ce face click pe toate reclamele, butoanele de Next și OK și își introduce parola de administrator de fiecare dată când apare un pop-up fără să gândească.

Sau cum a pățit Iaru (a.k.a. Macul și Barosul din Cațavencu) - om priceput în are Mac-ului - care și-a lăsat mac-ul neparolat la birou, și un coleg l-a folosit să viziteze sit-uri deochiate și a instalat un “codec” de pe unul din ele - care era de fapt DNSChanger - primul troian de OS X.

Eu am folosit BitDefender - am fost beta-tester la versiunea anterioară - versiunea finală, după bugfix-urile raportate de beta-testeri, se mișca bine pe OSX - aproape nu simțeai că rulează - în tot cazul MULT mai bine decât un antivirus pe Windows.

Dacă aveți timp/chef/oportunitate, încercați acest BitDefender - măcar din spirit național - este un software scris de români de la o firmă românească. Dacă sunt semnalate bug-urile și este un produs mai bun decât al concurenței, lumea îl va folosi pe ăsta și nu pe unul străin.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Sunt de atatia ani pe mac si n-am avut absolut nicio problema incat un astfel de anunt suna ca o gluma de 1 apr. O sa-l testez totusi din spirit national, si pt ca sunt programator si sper ca la randul meu sa gasesc testeri pt softurile mele. Venind de la o companie mare totusi, ar trebui sa oferiti ceva la schimb. Oricum pe mac mai greu sa existe discrepante pe calculatoare diferite, nu va trebuie chiar asa multi testeri.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Ce ar fi raspuns Steve Jobs in situatia asta?

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

“NOPE”

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.01.09

E un experiment cu doua ramuri:
1. incercare de a obisnui macar pe cativa useri Mac sa-si vada antivirus pe scula.
2. o schema prin care pot ajunge la descarcari pe scule Apple.

2 din 2
2