mem test
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Cînd și cît timp ați lucrat cu ceea ce vedeți în anexă?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

pe vremuri…. he,he
dar nu mai mult de un an de zile, din cauza erorilor pe care le dadea si a raminerii in urma
plus ca unele softulete nu agreau deloc sistemul in limba romina

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: București

cu ce as putea sa-l emulez si eu ? si de unde fac rost de ROM-uri…ca nu le mai am

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tiz - 24 Ianuarie 2007 10:19 AM

cu ce as putea sa-l emulez si eu ? si de unde fac rost de ROM-uri…ca nu le mai am

De la mine, evident! doar că rulează nativ pe o Performa 5200, nu va merge pe mac-urile g4-g5, nici măcar pe g3, poate doar pe seria aia veche 266 (am uitat).

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 24 Ianuarie 2007 09:19 AM

pe vremuri…. he,he
dar nu mai mult de un an de zile, din cauza erorilor pe care le dadea si a raminerii in urma
plus ca unele softulete nu agreau deloc sistemul in limba romina

Ei, sigur, nu de asta e vorba. Eu mă mir de efortul de a localiza așa ceva… nu e rău deloc. Crede-mă, oamenii ăia au muncit ceva, nu e ușor. E ușor să-i critici, că asta nu sună bine, că asta e aiurea…, păcat că s-a rupt firul așa de repede și cît de greu e să-l reînnozi.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

nu critic - am constatat ceva evident atunci…
faptul ca sistemul era instabil si incompatibil cu unele programe da care aveai nevoie in procesul de lucru
nu eram un home user, ci foloseam la capacitate maxima sistemul cu toate aplicatiile lui
si-mi aduc aminte si acum cum am bombanit ca toate rapoartele despre crash-uri si incompatibilitati au fost ignorate
la fel cum a fost ignorata updatarea ulterioara a sistemului in limba romina
si sa nu uitam, in timpul ala, apple a facut un pas major in istoria sistemelor sale de operare
:beer:

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 24 Ianuarie 2007 07:39 PM

nu critic - am constatat ceva evident atunci…
faptul ca sistemul era instabil si incompatibil cu unele programe da care aveai nevoie in procesul de lucru
nu eram un home user, ci foloseam la capacitate maxima sistemul cu toate aplicatiile lui
si-mi aduc aminte si acum cum am bombanit ca toate rapoartele despre crash-uri si incompatibilitati au fost ignorate
la fel cum a fost ignorata updatarea ulterioara a sistemului in limba romina
si sa nu uitam, in timpul ala, apple a facut un pas major in istoria sistemelor sale de operare
:beer:

pivo, pivo, pivo v sobotu

Semnătură