mai bine spune si tu ca vrei sa downloadezi continut neprotejat de drepturi de autor..
acu.. o simpla cautare in google dupa °torrent mac° ti-ar fi dat zeci de afisari
cu ce sa te afecteze ? ai ssd ? daca ai ssd nu il lasa la seeding.
spor..
Eu iti recomand BitTorrent pentru ca, merge mai bine decat utorrent. De cand il folosesc nu mi-a facut nicio figura, ceea ce nu pot spune despre utorrent care se bloca frecvent. Odata m-am trezit fara niciun torrent in el, si nici fisierele in calc nu mai erau, so… iti dai seama de ce am renuntat la el.
mai bine spune si tu ca vrei sa downloadezi continut neprotejat de drepturi de autor..
acu.. o simpla cautare in google dupa °torrent mac° ti-ar fi dat zeci de afisari
cu ce sa te afecteze ? ai ssd ? daca ai ssd nu il lasa la seeding.
spor..
Dane…..tu nu downloadezi nimic de pe torente? wtf?
Conform regulamentului MacUser.ro, toți membrii downloadează de pe torente distribuții de Linux, BSD sau materiale publicate sub licențe ce permit distribuția gratuită (Creative Commons) cum ar fi filmele de la prezentările MacUser. Cine nu crede, să recitească regulamentul, mai ales partea despre sancțiunile pentru îndemnul la pirateria software și încălcarea drepturilor de autor.