de ce s-o fi dus pe marte? o imagine a Lunii mi-ar fi placut mai mult…
http://moon.google.com/ ??? Luna in posesia google de cel putin un an ...
Zoom la maxim sa vedeti din ce este facuta luna IN REALITATE !!!
din pacate lipsesc celalate aselenizari: programul rusesc luna ( Luna-9 prima aselenizare pe luna)si cu primele laboratoare mobile rusesti pentru luna lunohod 1 si 2. numai chestii americane.
Bucurestiul e mai detaliat ca inainte dar nu foarte (nu se vad masinile). Poza e mai veche de un an - langa palatul telefoanelor apare locul ala viran (acum e un hotel acolo)
In restul țării nu prea :( De ex. Petroșani-ul (caruia i-au greșit și numele) apare tot ca o pată neclară.
era pe net acum ceva vreme un jpeg mai mare cu bucurestiul care arata cel putin mai bine decat ultima oara cand m-am uitat eu cu google earth la bucuresti…
Bucurestiul e mai detaliat ca inainte dar nu foarte (nu se vad masinile). Poza e mai veche de un an - langa palatul telefoanelor apare locul ala viran (acum e un hotel acolo)
In restul țării nu prea :( De ex. Petroșani-ul (caruia i-au greșit și numele) apare tot ca o pată neclară.
asa este, poza este cu mult mai mare de un an, si la mine in zona au fost niste schimbari majore si pe harta nu se vad
... e deja destul de scary. Dacă asta e la dispoziția publicului larg, sunt curios cum arată fotografiile de la un satelit militar
Acum multi ani citeam ca e posibil sa faca diferentierea unei mingi de golf. Acum e clar ca se poate citi ziarul din satelit, daca nu cumva chiar fac si macro…