muzica cumparat din iTunes store romania, cum se poate recupera
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.11.07

Acum ceva timp am cumparat mai multe albume din iTunes Store Romania. Din pacate am pierdut libraria iTunes. Se poate redownloada?
In iTunes Store US se poate. Dar nu vad acelasi lucru in iTunes Store Romania. La purchased vad doar aplicatiile iPad si iPhone. Dar nu muzica.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

wow, am ramas in urma, exista itunes music ro?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
.ral:cr - 11 Aprilie 2013 11:05 PM

wow, am ramas in urma, exista itunes music ro?

Exista si mie mi se pare ca e o tzeapa. Am vrut eu sa fiu corect si sa cumpar totul cu licenta si uite… Nu mai pot recupera muzica. Eu m-am cam saturat de Apple….

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Mai stii adresa site-ului Itunes store Romania? Poata se poate afla daca e sau nu teapa…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

smile
există iTunes
deschizi aplicația, te loghezi, și dacă ai cont de romania, îți spune că nu poți cumpăra decit din iTunes Store romania

pe urmă, Codrutz trebuie să deruleze până jos, unde vede (in dreapta) Manage Account… click, apoi click pe Purchase History / See All

nu e nici o țeapă, dacă te loghezi pe contul din care ai cumpărat, totul apare acolo
chiar dacă te-ai săturat de apple smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
dacuBurebista - 12 Aprilie 2013 04:44 AM

smile
există iTunes
deschizi aplicația, te loghezi, și dacă ai cont de romania, îți spune că nu poți cumpăra decit din iTunes Store romania

pe urmă, Codrutz trebuie să deruleze până jos, unde vede (in dreapta) Manage Account… click, apoi click pe Purchase History / See All

quote]

Nu pot vedea decat iPad si iPhone Apps si Books. Nu pot vedea muzica.

In schimb mai am un cont creeat in US Store de unde am cumparat cu Gift Cards. In US Store pot vedea muzica cumparata. Dar nu merge in Romania Store (cu contul creeat ptr Romania Store).
E o problema specifica Romanian Store.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 23.08.11

Nu ai fost atent la ce a zis dacu’. Muzica nu apare langa aplicatii si carti, se vede separat in sectiunea Manage account. Am avut si eu o problema cu Romania Store (o melodie care nu “canta”) si am remediat problema accesand Manage account.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Petea - 12 Aprilie 2013 03:56 PM

Nu ai fost atent la ce a zis dacu’. Muzica nu apare langa aplicatii si carti, se vede separat in sectiunea Manage account. Am avut si eu o problema cu Romania Store (o melodie care nu “canta”) si am remediat problema accesand Manage account.

Am gasit, ecreanul arata asa ca in atasament. Dar apas pe sageata din dreptul Order#, dau Resend si da mesajul “Your request is temporarily unable to be processed. Please try again later”. Bummer….