NaspaNick - 12 Aprilie 2013 12:12 PM
flmoise - 12 Aprilie 2013 06:05 AM
daca tot suntem in romania, incearca varianta cu “plata la livrare”. ce-i in mana nu-i minciuna! banii nu pot fi transferati inapoi asa repede ca nici ei nu-i au, trec in jur de 2 zile pana cand se face tranferul din banca in contul lor, probabil ca si invers tot atat timp le va lua.
Bani nu au disparut din contul platitorului , sunt la sume retinute ( soldul nu este influentat de suma platita , numai disponibilul )
Pot fi returnati imediat daca vinzatorul a implementat respectiva optiune .
Exemplu : Cumperi 10 buc x 10Ron/buc ==> retinere ( nu plata ) 100 Ron la plata online
Dupa ce verifica stocul si constata ca mai au 8 buc , plaseaza cererea pentru plata celor 80 Ron , restul de 20 devin disponibili .
Acesta este modul normal de lucru pentru plata online .
De fapt nu este deloc asa. Banca a retinut ordinul de blocare a sumelor. Pana compania nu ii retrage din contul meu, banca ii tine acolo, blocati. Din experienta care o am cu aceasta banca, dureaza aproape 1 luna pina suma este deblocata. Dupa aproape 1 luna, inca mai am blocata o suma de bani retinuta de iTunes pentru verificarea cardului. Doar ca suma in cauza e mica. Dar, am vorbit la banca, luni voi merge cu copia dupa emailul prin care ei refuza livrarea pe motiv ca nu mai au produsul pe stoc si voi depune o cerere care ar trebui cam in trei zile sa fie onorata si sumele virate inapoi in contul curent.