Cum pun jocuri noi pe iPodul acesta ? Vortex si Klondike deja is plictisitoare. Stiu ca se putea mai demult acuma nu stiu daca se mai poate . Astept pareri. Multumesc.
Cica se numesc wheel games, incearca asta: “In the iTunes Store at the top menu click on the triangle next to the App Store menu, scroll down and select Click Wheel Games.”
Cica se numesc wheel games, incearca asta: “In the iTunes Store at the top menu click on the triangle next to the App Store menu, scroll down and select Click Wheel Games.”
nu apare nimic.
Nu cred ca pe iTunes se mai gasesc jocuri pentru clickwheel, si eu am tot cautat pentru un ipod classic generatia 6 si nu am gasit, iar alta metoda alternativa de a “downloada” jocuri nu am gasit (decat pentru generatia 5 de classic).
Am si generatia 5 classic. Imi poti explica cum instalez ceva jocuri noi ? Multumesc
Sincer am renuntat de mult sa mai caut jocuri pentru ipod classic, avand in vedere ca nu am reusit sa gasesc. Pe gen 5 din cate imi amintesc trebuie instalat un firmware in locul celui de la Apple, Rockbox daca nu ma insel si doar asa puteai instala alte jocuri. Cel mai bine dai un search pe google, poate ma insel in privinta acestei “metode”.
Se găsesc în Golful Piraților - cum Apple refuză să le mai vândă celor care chiar vor să dea bani pe ele (chit că pe pagina de iPod de pe sit-ul Apple încă le mai fac reclamă), se pot considera Abandonware, deci nu e piraterie software dacă le iei și le instalezi.
Se găsesc în Golful Piraților - cum Apple refuză să le mai vândă celor care chiar vor să dea bani pe ele (chit că pe pagina de iPod de pe sit-ul Apple încă le mai fac reclamă), se pot considera Abandonware, deci nu e piraterie software dacă le iei și le instalezi.
Golful piratiilor… imi poti da un link si ceva sfaturi cum sa instalez ceva jocuri ?