Am un macbook pro cumparat anul trecut, in decembrie.
Chiar daca a trecut putin peste o luna, bateriei ii tot scade ‘sanatatea’ ( a ajuns la 97%!!). il tin mai mereu in priza, iar de incarcat nimic haotic: mai mult sau mai putin un ciclu complet.
Atasez si un print screen din coconutbattery, cu evolutia ‘sanatatii’
Ar trebui sa ma ingrijorez?
[ Modificat: 24 Ianuarie 2007 07:13 PM de carl_a ]
daca citesti pe forum (poti da un search) vei gasi muuulte lamuriri despre baterii si modul optim de folosire…
altfel, reluam discutiile din 2 in 2 luni
Am un macbook pro cumparat anul trecut, in decembrie.
Chiar daca a trecut putin peste o luna, bateriei ii tot scade ‘sanatatea’ ( a ajuns la 97%!!). il tin mai mereu in priza, iar de incarcat nimic haotic: mai mult sau mai putin un ciclu complet.
Atasez si un print screen din coconutbattery, cu evolutia ‘sanatatii’
Ar trebui sa ma ingrijorez?
Cît mai des posibil, dar nu prea rar, descarcă bateria pînă autointră pe somn… abia atunci conectează alimentatorul. Sigur, nu face asta cînd faci ceva esențial, cum ar fi arderea unui cd/dvd…
E normal ceea ce vezi, oricum 100 % din capacitatea „de fabrică” are bateria doar în prima zi, nu vei mai vedea așa ceva în zilele următoare!
Ce sa mai zic eu, ca mi-a scazut in 3 saptamini la 75% (de trebuie s-o schimb?). E in parametri normali, dar, asa cum zice Cattus, mai descarc-o, nene, ca o data o sa-ti cada! Misca-i electronii!
Ce sa mai zic eu, ca mi-a scazut in 3 saptamini la 75% (de trebuie s-o schimb?). E in parametri normali, dar, asa cum zice Cattus, mai descarc-o, nene, ca o data o sa-ti cada! Misca-i electronii!
Nuuu, e prea mult, mie după un an juma mi-a scăzut la 75 %. E ceva în neregulă și bănui că nu ești dintre cei care nu știu cum să umble cu o baterie.
Si oricum, carl_a, ai garantie un an, asa ca ai timp sa vezi daca se degradeaza nefiresc de repede. Acum e OK. (Eu am 253 de cicluri si 95% health. Zilnic o descarc macar o data pana pe rosu)
Si oricum, carl_a, ai garantie un an, asa ca ai timp sa vezi daca se degradeaza nefiresc de repede. Acum e OK. (Eu am 253 de cicluri si 95% health. Zilnic o descarc macar o data pana pe rosu)
ca tot revenim la discutiile astea, eu am macul de 8 luni si am 93%, la 71 de cicluri.
se pare ca pana la urma cea buna solutie e sa pui bateria la treaba. miraculos sau nu, dupa o mica forja, sanatatea a urcat la 99. gata.rezolvat. multumesc.
ca tot revenim la discutiile astea, eu am macul de 8 luni si am 93%, la 71 de cicluri.
Rahat! Mie mi-a cazut de azi dimineata.
Sambata mi-a mers 3 ore pe baterie… Luni (adica azi) dupa o ora jumate (cu inca o ora jumate pe cronometru) s-a stins de tot.
Coconut Battery zice asa : (vezi atasamentul)..
Hmm… cred ca e cazul sa ii iau pe domnii de la suport la intrebari.
Rahat! Mie mi-a cazut de azi dimineata.
Sambata mi-a mers 3 ore pe baterie… Luni (adica azi) dupa o ora jumate (cu inca o ora jumate pe cronometru) s-a stins de tot.
Coconut Battery zice asa : (vezi atasamentul)..
Hmm… cred ca e cazul sa ii iau pe domnii de la suport la intrebari.
Ino!~
Arată rău de tot pt vîrsta de zece luni, la mine - după aproape 24 de luni baterie - arată la 74 %. Acuma depinde cum ai îngrijit-o, oricum arată prea rău pt 10 luni.
Arată rău de tot pt vîrsta de zece luni, la mine - după aproape 24 de luni baterie - arată la 74 %. Acuma depinde cum ai îngrijit-o, oricum arată prea rău pt 10 luni.
Pai ti-am zis, sambata a mers 3 ore non-stop pe bacterie… azi de dimineata - canci! si acum seara - mi-a facut aceeasi figura, dupa o ora jumate de lucru - s-a gatat curentul.
Ingrijita zici? 164 cicluri - asta inseamna ceva mai bine de 3 cicluri pe saptamana… Nu l-am lasat in caldura sa se fiarba, i-am luat husa de neopren de STM ca sa nu il zgaltai prea tare, mi-am luat si rucsac nou mai tarziu - tot de la STM ...
Ma rog - nu l-am pupat seara inainte de culcare… asta sa fie motivul?
Shite happens! Poate ca e mai bine ca s-a intamplat acuma - imi da baterie noua dupa 10 luni de folosire, cu doua luni inainte sa iasa din garantie. Io zic ca e de bine….
Ti-a cazut la jumatate!
Cred ca bateria are patru elementi (de vreme ce capacitatea maxima scade cu sfertul). Unul moare si ramin ceilalti sa duca greul! Si mai moare unul.
E in garantie? La schimbat cu ea!