Mail app nu arată toate emailurile trimise
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Bună ziua,

Se dă:

MAIL app cu patru căsuțe de email. Trei setate pe IMAP și una pe POP3. Vineri, am trimis unui client, ca reply la mesajele lui originale trei emailuri. Din trei, clientul a primit ultimele două. Primul nu l-a primit. Partea ciudată este că in aplicația mea, doar al doilea email il văd ca fiind trimis, primul și al treilea deloc.

Am sunat la firma care imi face hosting și dânșii mi-au spus ca nu ține de ei, ci de setările din MAIL. Am mai pățit de câteva ori, să nu imi trimită mesajul, sau să nu-l găsesc in SENT. Și, chiar am pierdut un client din cauza aceasta.

A mai pățit careva dintre voi așa ceva? Am vreo șansă? Dacă aș folosi TimeMachine? Cum se comportă aplicația? Pot reveni la backup-ul de azi fără să stric sistemul de operare?

O altă intrebare ar fi dacă pot cumva, salva emailurile deja primite ca să pot liniștit șterge cele dde pe server. Aproape nu mai am loc. Ultimele dăți, am pierdut unele mailuri importante.

Cu respect,
Sebastian

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

trimite intotdeauna cu BCC la tine (alta adresa, gmail de exemplu) si urmareste ca s-au trimis si ca au ajuns.

e sigur de la provider

nu folosi backupul de TM pentru experimente. se mai intampla sa nu poti sa faci restore 100%, n-are sens sa risti nimic. nici n-ai ce experimenta, e sigur de la ei. au serverul de SMTP de £^£”%”%^

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

cumpara-ti un domeniu, fa gratis host la google apps cu 4 casute de email gratuit si trimiti si primesti fara numar si cu un serviciu de calitate.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Floresti,Cluj-Napoca
Macuser din: 07.05.12
huk - 22 Aprilie 2013 09:10 AM

cumpara-ti un domeniu, fa gratis host la google apps cu 4 casute de email gratuit si trimiti si primesti fara numar si cu un serviciu de calitate.

Numai dau gratis nimic, s-a terminat smile

Semnătură 

 Macbook Pro 13” early 2011 i7/2.8Ghz/8G RAM/128G SSD + 500G HDD
 iPhone 6 64G
 Time Capsule reconditionat at 1st Generation
 MacMini i5 2.3Ghz/8G RAM / 128G SSD+ 500G SSHD
 38mm Space Gray Aluminum Case with Black Sport Band