National Geographic
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

National Geographic Channel va difuza, în perioada 12 – 16 mai 2013, un nou serial cu povești din perioada anilor ´80.
În fiecare seară vor fi prezentate câte două episoade, de la ora 21.00 și de la 22.00.
Postul de televiziune va difuza povești despre Dallas, Bill Gates, MTV, Coca-Cola, Steve Jobes sau Cerobâl.

Duminică, 12 mai

Dallas, Bill Gates, MTV – la 21.00 - Primul episod explorează revoluția provocată în divertismentul individual de produse precum Pac-Man, walkman-ul Sony și prima casetă video de gimnastică de întreținere creată de Jane Fonda. Steve Wozniak, cofondatorul Apple alături de Steve Jobs, explică cum Bill Gates a prevăzut viitorul vânzând IBM drepturile de utilizare ale programului software MS-DOS contra unei sume relativ mici, pentru ca apoi profiturile sale să devină uriase când concurentii IBM au pătruns pe piață și toți doreau același software. Asasinarea lui John Lennon marchează sfârșitul unei ere muzicale, în vreme ce o nouă figură îndrăzneață definește o eră nouă – cunoscută sub inițialele “MTV”. Serialul “Dallas” a revigorat ideea că banii și lăcomia sunt bune.
Maradona, Rossi, Platini – la 22.00 - Rememorăm cele mai răsunătoare şi controversate meciuri ale anilor ’80 şi pe jucătorii care au definit acei ani şi au conturat fotbalul actual.

Luni, 13 mai
Calvin Klein, Steve Jobs, Reagan – la 21.00 - În 1981, Ronald Reagan este propulsat în fotoliul de președinte al Statelor Unite ale Americii, însă administrația sa foarte atent monitorizată este zdruncinată din temelii după numai 70 de zile de la instalare când glonțul unui asasin străpunge plămânul președintelui. Jurnalistul de știri Sam Donaldson, aflat la locul evenimentului în acea zi, și doctorul David Adelberg, stagiarul care a ținut în mâinile sale inima președintelui în timpul operației, descriu starea de panică în care se afla atunci națiunea americană.

Anii ’80: Cernobâl, Challenger, Bhopal – la 22.00 - Ne reamintim cele mai întunecate momente şi cele mai mari dezastre ale anilor ’80, de la tragedia navetei Challenger la explozia de la Cernobâl.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Foarte interesant, multumim pt share smile

Mi-am pus reminder in iFon + restul lantului de mere

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 24.08.09

suna foarte interesant.

acest serial merita urmarit grin chiar acuma am pus si eu reminder grin

Semnătură 

MacBook Pro 13 - mid 2012
apple tv 4th generation
apple watch 42mm
iPhone 6s +
iPad Mini

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11

frumos documentarul, totusi cam scurta partea cu bill gates. sa vedem maine cu steve jobs cum e. multumesc pentru stire. bafta!

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 07.07.09

si nu inregistreaza nimeni ? ca poate sint curiosi care nu vor putea sa fie in fata televizorului.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

E doar o simplă trecere în revistă a a anumitor evenimente și a impactului lor ulterior, nu o analiză a lor, o intrepretare a lor.
Dar pentru aducere aminte e bestial…
Aseară m-am apucat să-mi caut vechiul Sinclair, dar mi-am adus aminte că nu mai am casetofon smile

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

interesantul - se găsesc jocuri în format WAV și MP3 - le încarci de pe iPod/iPhone - merge excelent, nu mai dă nici o eroare la încărcare. wink

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Da, cam prea rapid trecute in revista parca..si fara detalii (tehnice) prea multe.
Oricum f. interesant.

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Io cred că cu toate că NG reprezintă o societate americană, acum începe să se transforme în americămism adevărat.
Documentarul ”Anii `80” e conceput special pentru ”couch potatoes”.
Adică stă omu în față la televizor și cu ”chips” în mână se uită și gâfâie: ”Uau ce interesant!” A doua secundă dacă-l întrebi ce-i interesant va zice că: ”Ăla cu .... da ăla fain, nu?” fără să poată specifica ceea ce a fost interesant,sau fără a pricepe prea mult. smile

Asta simt.
NG a ajuns ca și Discovery, un canal ”reality show” unde unii merg după aur, alții sunt mafioți Amish, în loc să prezinte cultura lor… A început să producă emisiuni de consum pentru casnice și mai nou pentru casnici.
Noroc că revista mai păstrează linia tradițională NG.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….