2 din 2
2
intrebare
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Servetelele de hartie nu sunt bune pentru ecrane pentru ca au bucatele de celuloza (lemn pe intelesul tuturor) maruntita. MULT mai bun e un tricou vechi de bumbac si apa chioara.

Nu se duce nimic. Acu, depinde si de perseverenta ta. Ai vazut Shawshank Redemption? wink

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 28.10.06

sunteti tari prieteni, multzam fain inca o data de raspunsuri keep in touch

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
huk - 25 Ianuarie 2007 07:44 PM

Servetelele de hartie nu sunt bune pentru ecrane pentru ca au bucatele de celuloza (lemn pe intelesul tuturor) maruntita. MULT mai bun e un tricou vechi de bumbac si apa chioara.

Nu se duce nimic. Acu, depinde si de perseverenta ta. Ai vazut Shawshank Redemption? wink

Vrei sa zici “un tricou de bumbac curat...” smile

Eu prefer carputzele de microfibra, ca alea pentru sters lentilele de la ochelari sau aparate foto. Am vreo 30 pe langa casa, fiecare cu
destinatia ei, ca sa nu le amestec si sa zgarii suprafetele cu pricina.

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

MULT mai bun e un tricou vechi de bumbac si apa chioara.

Stiti cum se lustruiau bocancii in armata? De fapt, cum se lustruia (-eshte) crema data pe bocanci. Cine stie, cunoaste grin

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Stim Steji ... cu scuipinol ....
Huk ... te felicit pentru rabdarea cu care ai explicat fenomenul.
Undacova ... lasa-l mai asa ... nu te mai chinui sa stergi ceea ce “nu se duce”.

Profesionistii nu sterg lentilele cu carpe sau alte kkturi. Exista spray-uri cu aer comprimat si/sau pensule extramoi din par de coada de veverita.
Evident ca daca un destept si-a pus amprentele pe un obiectiv ... e mai complicat de spalat grasimea de pe sticla.
Stratul ala depus pe CRT-uri si pe obiective ii zice “antiglare” ... si face exact ceea ce spunea Huk ca se petrece ... interferenta razelor reflectate.
Unii producatori de obiective folosesc super tehnologii la geometria lentilelor. Dar si costa ...
Fuji de exemplu ... tin sticla ingropata in nush ce pamanturi speciale ... cativa zeci de ani. O fi reclama ... o fi adevarat ... ?!?!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Din cate stiam eu (dar nu bag mana-n foc), nu e bine sa se stearga cu pensule din par animal, ca are grasime pe el. Parca se foloseste fibra de carbon, care si scoate electricitatea statica.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06
altero - 26 Ianuarie 2007 12:39 PM

Din cate stiam eu (dar nu bag mana-n foc), nu e bine sa se stearga cu pensule din par animal, ca are grasime pe el. Parca se foloseste fibra de carbon, care si scoate electricitatea statica.

E o gluma ... nu?

Aia cu “fibra de carbon” era pe vremuri ... perii speciale pentru discurile de vinil. Dar nu erau din carbon ci dintr-un material antistatic.

2 din 2
2

‹‹ problema nano 2nd gen?      EU vs iTunes ››