2 din 7
2
WWDC 2013.
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Calendar… timp… O fi un iCeas, cu multe functii in spate?

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Chiar că arată ca un iWatch pătratul ăla cu cifre și litere pe el ...
Să vezi că o să aibă și posibilitatea de a afișa ora în cifre romane ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Ceas 100%

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Ar fi penal sa lanseze un nou osx sau ios, eu inca sunt la 10.7
Sa mai revolutioneze si ceasurile ar fi bine. Desi sunt deja unele pe care poti sa le programezi, si bipaie cand te departezi de tel.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.03.11

Cred ca e vorba de un nou OS X(!?) si un nou iOS…  probabil integrate complet, si o schimbare de interfata, iconurile vor fi modificate, prima schimbare importanta a iOS-ului, cel ptin in mod vizual, dar probabil va fi mai mult de atat.

Semnătură 

iPhone 7 32GB

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: LUGOJ Jud. TIMIS
Macuser din: 09.08.07

Cu riscul de a supara pe unii, eu cred ca lipseste din OS X (sau chiar iOS) un limbaj de programare FOARTE SIMPLU de folosit ceva gen SCRIPT cu interfete MUULT mai intuitiv de creat. Ceva genul lui Hypercard pentru nu prea profesionisti, daca ma fac inteles. In rest TOT ce este in system este necesar si foarte bine pus la punct. Am observat ca de ceva vreme apar tot felul de aplicatii free gen cad , matlab si IDE-uri mai prietenoase bazate pe java… si multe altele intr-un ritm alarmant smile
Pe de alta parte pentru utilizatorii casnici (muritorii de rind intre care ma includ si eu smile  ) nu prea mai e nimic de inbunatatit (eventual doamne feri o interfata cu butoane patrate in loc de desktop) si cum au mai zis si altii nu dorim inca o versiune osx sunt destule.. iar Iwatch…vreau si eu..cu tot cu equation solver si fituici pdf..pardon lectura pe ceasul de mina.. o seara buna tuturor…

Semnătură 

eMac G4 1,25 Ghz,Power Mac G4 dual 500(acum 1.3 Ghz),  286 Olivetti, mai multe mere, 1 para smile
Mac mini 1.66 Ghz,MacBook 13 White

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Eu nu as vrea alt limbaj de programare, objective c este usor, as vrea in schimb adresabook api + multe alte api-uri C sa fie scrise in objective c smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

kry_m - Da’ AppleScript ce are ? Mai simplu de atât ce ți-ai dori ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Apple sunt sigur ca nu vrea sa aduca scriptari/scriptologi care n-au treaba cu ecosistemul sa le faca aplicatii, e deja de ajuns ca le-au acceptt pe alea flash si html5.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Si clar va scoate o versiu e iphone plastic, prea sunt dese zvonurile astea, de asemena sa pare ca ipad mini nu va avea nici acum diplay retina.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Iancului
Macuser din: 09.02.10

Probabilitatea este mare să vedem iOS 7 (cel puțin într-o formă incipientă) și măcar o prezentare pentru viitorul 10.9.
Ce mi se pare interesant pentru ambele este transformarea pe care o vor suferi. Sub conducerea lui Jony Ive se pare că se desfășoară un proces de “deForstallizare” din care ambele sisteme vor ieși mult schimbate. O să spunem adio înfloriturilor realiste gen agendă cu coperți, carnet de note galben, calendar din piele, masă de poker verde ș.a. Și unele iconuri vor fi schimbate (Messages, App Store, Settings, Safari și altele). Plus o serie de funcții noi preluate din iOS (Siri, Maps, iBooks) și nu numai (fereastră cu tab-uri în Finder, full screen pe mai multe monitoare etc.). În ceea ce îl privește, iOS 7 se spune că va semăna mai mult cu stilul plat din Windows…și cum cele două sisteme vor și mai integrate…
Oricum, cine agreea aspectul actual al celor două OS-uri se pare că va surprins. Iar culorile din amblema conferinței cred eu că reflectă exact trecerea la o nouă înfățișare a celor două sisteme. Se pare că revenim la stilul mai colorat al lui Ive de la începutul anilor 2000 și spunem adio stilului agreat de Steve Jobs. Eu unul sunt foarte curios.  smile
http://allthingsd.com/20130501/apples-ios-7-team-in-deadline-crunch-mode-adding-engineers/
http://www.ibtimes.com/mac-os-x-109-release-5-new-features-apple-will-likely-borrow-ios-7-1251333

Semnătură 

The main difference between Macs and PCs is that Macs are computers for people who want to use technology, not manage meta-technology.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.03.12

iPhone 5S, Macbook Air retina si ceva “revolutionar” la iOS 7 .

Semnătură 

My toys:

* iMac 27” i5 2.7GHz Mid 2012 *
* iPod Touch 4th generation *
* the renewed iPad *
* iPhone 5 *

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member

Acuma cred că și anunțul ne spune cam ce vom vedea cu oarecare certitudine…  tongue laugh

Semnătură 

The main difference between Macs and PCs is that Macs are computers for people who want to use technology, not manage meta-technology.

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Oareșce poze de la Moscone: http://www.cultofmac.com/229946/apple-preps-moscone-center-with-wwdc-2013-banners-image/
Nimic interesant.

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member

Foarte bun comentariul de sub prima imagine. Vor fi schimbări (mari?), de înfățișare cel puțin, în cazul iOS și foarte probabil și OS X. Ce aș adăuga eu este faptul că se pare că Ive revine la dragostea lui pentru culori de la începutul anilor 2000.  smirk Stilul sobru și imitând realitatea al lui Steve Jobs devine încet istorie…

Semnătură 

2 din 7
2

‹‹ National Geographic      iSteve ››