5 din 7
5
WWDC 2013.
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

Si mie lafel,abia astept sa testez iOS7.

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Pe langa noile icon-uri, cele vechi sunt niste bijuterii! Sper sa ne ofere o cale prin care sa putem pastra icon-urile vechi.
In rest numai de bine!

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 13.02.12

Dezamăgit de noile iconuri! Mai ales ca sunt făcute de Ive

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

numa de iconuri? cam tot ce s-a prezentat este urat cu spume, hidios! au inceput s-o dea in balarii gen microsoft, cu un sistem nou de operare care wow, are taguri! mac pro-ul ala arata ca o olita iar iOS 7… zici ca e facut de un amator. plus ca se lauda cu niste chestii pe care android le are de la prima versiune. si mai au curajul sa vorbeasca de inovatie.

apple o ia in jos, la vale, unde ii e locul…

apple e steve jobs si cum el nu mai e, doamne-ajuta!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 25.09.06
amenono - 10 Iunie 2013 10:39 PM

Pe langa noile icon-uri, cele vechi sunt niste bijuterii! Sper sa ne ofere o cale prin care sa putem pastra icon-urile vechi.
In rest numai de bine!

Sunt de acord cu tine, am instalat si eu pe un iPod Touch 5th si mi se pare foarte urat, sa nu mai zic ca folderele arata si mai naspa

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11

i-a disparut acel feeling de calitate…parca a fost desenat de copii de la gradinita in paint

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
pămătufu’ - 11 Iunie 2013 08:24 AM

numa de iconuri? cam tot ce s-a prezentat este urat cu spume, hidios! au inceput s-o dea in balarii gen microsoft, cu un sistem nou de operare care wow, are taguri! mac pro-ul ala arata ca o olita iar iOS 7… zici ca e facut de un amator. plus ca se lauda cu niste chestii pe care android le are de la prima versiune. si mai au curajul sa vorbeasca de inovatie.

Expertii in design nu intarzie sa apara, e ceva natural…

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07
.ral:cr - 11 Iunie 2013 11:04 AM
pămătufu’ - 11 Iunie 2013 08:24 AM

Expertii in design nu intarzie sa apara, e ceva natural…

hai fara din astea, ca nu despre asta e vorba. nu-s expert in design, insa nici nu trebe sa fii unu ca sa realizezi ca lucrurile merg in jos. prima data au aruncat la gunoi interfata aqua, care era cea mai eleganta interfata pe un sistem de operare desktop. dupa aia renunta la cea mai frumoasa carcasa de workstation din cate au existat vreodata si o inlocuiesc cu un ibric. apoi scot un “nou” sistem de operare care defapt n-are nimic nou in afara de un wallpaper si colac peste pupaza, strica unul dintre cele mai elegante sisteme de operare mobile cu o interfata parca facuta de un amator.

sunt multe produse urate, facute de designeri “profesionisti”. asta insa nu le face produse bune sau frumoase. sau ai impresia ca microsoft zune sau fiat multipla au fost desenate de o firma de cartier din ploiesti, fara factura?

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Mi se pare mie sau noile icon-uri din iOS 7 seamana izbitor cu cele folosite in telefoanele Nokia de duzina?
Inteleg tendinta catre simplificare, clean design dar rezultatul e cam sters.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11
daniel.t - 11 Iunie 2013 11:43 AM

Mi se pare mie sau noile icon-uri din iOS 7 seamana izbitor cu cele folosite in telefoanele Nokia de duzina?

Nu ti se pare, seamana chiar foarte bine. La prima vedere pare cam lipsit de calitate meniul, probabil s-au gandit ca s-ar potrivi cu varianta aia de iPhone de plastic care se zvoneste ca va aparea. Ramane sa vedem daca se ridica totusi la asteptarile pe care le avem de la Apple.

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Iancului
Macuser din: 09.02.10

Cam multă mânie pe tema iOS 7 și a noului lui design. Dar era prevăzut. Mai ales că la fel de multă mânie se manifesta pe tema vechii interfețe încărcate cu imitații de real a lui Forstal. Asta este. Epoca Jobs-Forstal s-a încheiat iar Apple trece de la tinerețe la maturitate. Aseară s-a lansat un nou concept de design al Apple dar care are rădăcini în vechile idei de deisgn ale lui Ive (vă mai amintiți iMac-urile și iBook-urile colorate? - toată lumea se dădea în vânt după ele).  smirk
Și ar fi bine să vă țineți rezerva de mânie și pentru OS X.  cheese Nu va rămâne așa cum l-au prezentat aseară. Dacă nu OS X 10.9 sigur 10.10 va fi transformat să arate ca iOS. Personal mi-ar place să se revină de exemplu la dock-ul inițial translucid și plat de până la Leopard. Era mai elegant și mai design decât cel 3D de acum, ca un raft de jucării (sau ca niște dinți…  LOL ).

Semnătură 

The main difference between Macs and PCs is that Macs are computers for people who want to use technology, not manage meta-technology.

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
daniel.t - 11 Iunie 2013 11:43 AM

Exemple pt cei care nu au nokia de duzina?

Mie-mi place designul dar sigur o sa vina cu mici modificari in functie de feedback, nu degeaba au dat drumu la inregistrari fara udid. Sper ca aplicatiile pe care le folosesc sa adopte acelasi stil la iconita si design in general, ca sa nu strice feng shui-ul.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06

În afară de pictograma pentru Game Center, care e jos-pălăria, celelalte arată ieftin și de carton. Înțeleg parțial treaba cu renunțarea la skeumorfism pentru interfețe, pentru a le elibera de anumite limitări, dar nu văd de ce s-a renunțat la aspectul tridimensional pentru pictograme, și la umbra de dedesubt. Nașpa… Jailbreak, here I come.

În altă ordine de idei, știe cineva care a descărcat iOS7 Developer Preview cum e cu atașarea fișierelor în aplicația Mail – e mai flexibilă, adică poți selecta diverse fișiere de pe telefon/iPad, sau e tot ca ‘nainte?

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu nu mai deschid mailu ca incepe iar sa downloadeze, dar in Photos de exemplu nu exista buton de attach to mail sau nu-l vad eu.

Tocmai au dat o veste pt developeri care mi se pare fantastica daca face ce cred eu, poti sa transferi o aplicatie dintr-un cont in altul. Daca faci pentru cineva o aplicatie nu trebuie sa-i mai strici omului certificatul si sa-ti faci setarile lui pt calcu tau, o urci in contul tau si i-o transferi.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Iancului
Macuser din: 09.02.10
bogdan77 - 12 Iunie 2013 07:47 AM

Înțeleg parțial treaba cu renunțarea la skeumorfism pentru interfețe, pentru a le elibera de anumite limitări, dar nu văd de ce s-a renunțat la aspectul tridimensional pentru pictograme, și la umbra de dedesubt. Nașpa…

Trebuie văzute lucrurile așa cum le vede Ive. Din campania publicitară și din ceea ce spune el, design-ul presupune o combinație optimă între aspect și utilizare. Personal tind să fiu de acord cu acest concept deoarece și fluiditatea cu care funcționează OS este parte din design. La fel ca și tridimensionalitatea aceea mai subtilă a planurilor…Este o chestie subtilă aici care vrea să păstreze aspectul de consum cu o tentă de profesionalism inteligent.  smile Și sincer vorbind, era nevoie de ceva mai proaspăt și mai aerisit, o schimbare care ar fi necesară și pe OS X…
Oricum, probabil că și utilizarea în timp va spune cât de agreabil este noul design.

Semnătură 

The main difference between Macs and PCs is that Macs are computers for people who want to use technology, not manage meta-technology.

5 din 7
5

‹‹ National Geographic      iSteve ››