si vreau sa stiu de unde pot sa-l aduc din state sau ma gindesc din Italia(caci sunt exact aceleasi preturi dor ca sunt transformate la Euro)
Pui întrebarea așa de vag și de criptic,. că eu unu’ nu știu răspunde. Păi dacă iei ceva cu una mie dolari care în Europa e una mie euro e clar de unde aș lua eu, dacă și transportul e la fel de scump sau de ieftin. Îl poți lua de oriunde, dacă pt tine una mie dolari e tot una cu una mie euro.
stiti cumva care e faza cu TVA-ul daca il iau de afara??
pe site si in italia si in germania au si un pret fara TVA (care e cam cu 500E mai mic)
pot sa imi recuperez TVA daca iau pe firma??
stiti cumva care e faza cu TVA-ul daca il iau de afara??
pe site si in italia si in germania au si un pret fara TVA (care e cam cu 500E mai mic)
pot sa imi recuperez TVA daca iau pe firma??
Dacă sîntem deja membri UE nu cred că poți recupera TVA. Există acorduri privind dubla impunere, adică să nu plătești taxe și impozite de 2 ori, și acolo și aici.
Cert este ca nu mai platesti nici o vama la intrarea in tara.
Unless it comes from ze US .
Si daca vine din US chiar daca platesti TVA la vama iesi mai bine la pret decat daca il iei din EU. Insa nu uita ca trebuie sa fie pe numele tau pt a putea beneficia de garantia internationala .
Cert este ca nu mai platesti nici o vama la intrarea in tara.
Unless it comes from ze US .
Si daca vine din US chiar daca platesti TVA la vama iesi mai bine la pret decat daca il iei din EU. Insa nu uita ca trebuie sa fie pe numele tau pt a putea beneficia de garantia internationala .
si daca il iau din state nu mai trebuie sa platesc nici o taxa??
i sa intamplat cuiva sa aibe vreo problema cu vreu produs apple in perioada de garantie??
mie nu! asa ca faza asta cu garantia nu mi se pare o problema prea mare