Handbrake
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Citeam articolul lui iaru din Catavencu si m-a mirat ce rata de conversie mare are cu Handbrake.
Am facut si eu un mic test cu un DVD facut de mine (deci necriptat) si mai mult de 50 fps average nu mi-a iesit. Si asta cu Power Mac 2x2,8 GHz, 2 G ram.

Ce naiba? Mai ales ca banuiesc ca Mac-ul de care e vorba in articol e iBook-ul lui, cel de 5 ani. (Pentru cei care nu au vazut articolul, ripuieste cu mai mult de 56 fps average).
Ce setari folosesti iarule?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu, doamne fereste! Rata era mica, sa stii, pentru ca statea in fundal (e vorba de MBP, nu de ibook), altfel ajungea la 110.
E ultimul handbrake, UB.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eh, atunci sunt doar speriat, nu panicat ca inainte!
Deci un MBP e cam de 2 ori mai rapid decat un PM G5 2x2,8… Ne-a cam tras-o Steve asta!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

un SW original se rippuieste la 149kbps mp4 pe cel mai IEFTIN macbook de pe piata la 85fps.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
altero - 25 Ianuarie 2007 05:18 PM

Eh, atunci sunt doar speriat, nu panicat ca inainte!
Deci un MBP e cam de 2 ori mai rapid decat un PM G5 2x2,8… Ne-a cam tras-o Steve asta!

Nu, eu cred ca IBM ne-a tras-o! De unde se anunta revolutionar, procesorul asta a fost o pacoste! Ca si eu am un G5! Iar rata e asta: full frame 720 pe cit o fi, 1400 Kb/s

[ Modificat: 25 Ianuarie 2007 05:29 PM de iaru ]

‹‹ soft pt cover-uri de dvd      Macro-uri ››