DivX 6?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Dupa cum am mai spus (si poate deja stiti), a iesit DivX 6 pentru Mac. Toate-s bune, doar ca am aceeasi problema ca si cand faceam divx-uri prin Toast 7 (si el spune ca foloseste DivX 6): cand dau command+I in QuickTime, apare ca fiind codat DivX 5. Nu ca ar fi mare chestie, dar mi se pare ciudat.

Alta chestie: daca folositi QuickTime (Pro) ca sa transformati in DivX, merge de vreo 20 de ori mai repede decat daca folositi DivX Converter-ul. Din ce imi arata mie iPulse, DivX Converter nu stie ca am 2 procesoare.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
altero - 09 Decembrie 2005 08:42 PM

Alta chestie: daca folositi QuickTime (Pro) ca sa transformati in DivX, merge de vreo 20 de ori mai repede decat daca folositi DivX Converter-ul. Din ce imi arata mie iPulse, DivX Converter nu stie ca am 2 procesoare.

Iar cei de la DivX.com sustin exact contrariul… Alta problema am eu cu decoderul DivX: de unde pot schimba setarile de post-processing la decodare?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Tudor - 09 Decembrie 2005 09:29 PM

Iar cei de la DivX.com sustin exact contrariul…

Am vazut ce spun ei, dar, ce sa fac, la mine e o diferenta uriasa intre timpi.

Alta problema am eu cu decoderul DivX: de unde pot schimba setarile de post-processing la decodare?

Hmm, vazusem asta pe cand mai lucram cu PCul… Nu stiu la Mac, banuiesc ca nu se poate. Daca ai QT Pro ai acolo niste reglaje (command+J)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

Toate-s bune, doar ca am aceeasi problema ca si cand faceam divx-uri prin Toast 7 (si el spune ca foloseste DivX 6): cand dau command+I in QuickTime, apare ca fiind codat DivX 5. Nu ca ar fi mare chestie, dar mi se pare ciudat.

Pe de alta parte, extensia nu mai e .avi , ci .divx, asa cum ar trebui la DivX 6.
Cred ca e inca nefinisat, pentru ca si pe PC tot ca divx 5 il vede

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

Alta problema am eu cu decoderul DivX: de unde pot schimba setarile de post-processing la decodare?

Am intrebat la DivX si intradevar, nu exista setarile astea: There aren’t any settings for divx 6 decoder - none. And there isn’t any post processing included in DivX 6.0 decoder.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

am aceeasi problema ca si cand faceam divx-uri prin Toast 7 (si el spune ca foloseste DivX 6): cand dau command+I in QuickTime, apare ca fiind codat DivX 5.

Dupa multe zile, mi-au raspuns baietii de pe forumul DivX:

“This is because the FourCC code that is used to determine the version didnt change between 5 and 6 - not the fault of us mac guys, but instead the fault of those windows codec guys! wink

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

partea de vina a baietilor aia creste….