Memorie MacBook Pro
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Recomandati-mi va rog un loc de unde sa cumpar o memorie de 1GB 667MHZ buna pt MacBook Pro.
Am gasit undeva A-data. A auzit cineva de asa ceva?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

nu am auzit de A-Data. cica la noi in tara, unii dealeri de produse apple, folosesc memorii Lasting. http://www.lasting.ro nu vand end-user-ilor dar is baieti buni si-ti vor recomanda un magazin de unde sa-ti iei. 1 modul de 1gb te ajunge putin peste 4 mil. luna viitoare vreau sa-mi iau si io unul pt macbook-ul meu.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Tot Kingmax am gasit pana la urma. Am mai avut si stiu ca sunt printre cele mai bune.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
mediaconvertor - 25 Ianuarie 2007 05:20 PM

cica la noi in tara, unii dealeri de produse apple, folosesc memorii Lasting.

Am luat eu acum vreo 3 ani de la iStyle memorii marca takeMS cu etichetă Lasting pe ele. Am descoperit întâmplător că Apple Hardware Test dă eroare atunci când le verifică, deşi n-am sesizat probleme în utilizare până în ziua de astăzi. Vă recomand să faceţi AHT-ul de îndată ce cumpăraţi memoriile, ca să ştiţi la ce să vă aşteptaţi.

Semnătură 

⌘-N