Instaslider - slideshow-uri din poze locale sau facebook
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

https://itunes.apple.com/us/app/instaslider/id634435516?ls=1&mt=8

Nu am inca versiune free, o sa fie la primul update cu export de video limitat si ceva imbunatatiri, asa ca daca doriti sa testati pe gratis cereti-mi un cod aici.
Screenshoturile se vad doar de pe i<5, am uitat ca nu le mai poti updata dupa ce e lansata aplicatia.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Felicitari pentru aplicatie, o idee foarte buna.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

E mișto! Hai ca-i bag acum stele cat cuprinde smile
Merci!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

Ce țărani, nu mă lasă să o înstelez. Ce, dacă o am prin redeem nu se cheamă c-o am?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eh asta e, o sa dai la cealalta.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Nici eu nu pot să scriu review sau să-i dau rating, tot prin cod redeem o am și eu. Noi vrem să ajutăm dar nu putem smile

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

Banuiesc ca are o logica: codurile vin de la dezvoltator, deci ai pile la el, deci nu o sa fi obiectiv. Ma rog.

ral, eu as prefera o viteza mai mica la Ken Burns, eventual setabila. Si daca se poate si sa ii spun eu unde sa faca zoom-ul…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

screenshoturile in itunes de mac sunt aiurea.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

cum zicea si altero, un pic cam zbuciumat zoom-ul ala la sync cu muzica

merge misto face detect si sincronizarea cu muzica, dar nu inteleg de ce nu foloseste tot ecranul?

nu opreste muzica la exit??

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am ales formatul asta patrat pentru ca asa sunt si la instagram. Instaslider/instagram… vroiam sa fie o completare a aplicatiei lor si o sa adaug sursa de poze si de la ei daca se poate.
Pot sa adaug un slider pentru viteza, dar la sync esti pe cont propriu, trebuie sa-ti alegi muzica si nr de poze incat sa se potriveasca, am urcat unul facut de mine pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=_Gpzc1i8J7c
Si sa-ti alegi tu unde sa faca zoomul m-am gandit dar o sa fie mai mult de lucru, o sa fie dar nu la primul update. Nu totdeauna gaseste fetele in poze si animeaza in balarii.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am adus multe imbunatatiri la aplicatie si am lansat si o versiune free, singura limitare este ca exporta doar 30sec de video. Versiunea full nu este inca sus, o sa fie la anu pt ca itunesstore intra in vacanta si nu mai e timp. https://itunes.apple.com/ro/app/instaslider-lite/id782945396?mt=8

Semnătură 

Mcintoshing…