1 din 2
1
Vreau sa-mi iau ATV 3 1080HD
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.04.09

Vreau s scap e cabluri. Vreau full HD 1080 si deci nu-mi iau ATV2
Am mai citit pe aici dar vreau sa ma confirmati sau corectati daca bat campii
Vreau sa fac:
-1. streaming filme, seriale, poze din iTunes la full HD led TV
-2. am cont pe iTunes US ...redeem.. am credit cumpar…vad
3. nu ma intereseaza mirroring si nici varianta mac mini discutata pa aici
4. Convertesc video in mp4 si-l sui cu iTunes (pierd subtitrarile)
5. astept jailbreak care trebuie sa apara acusi acusi si XBMC sau cum naiba-i zice
6. Cum fac sa-mic un cont de Neflix de ex.  cu IP ul meu de Romania
7. Cea alte servicii/site-uri care inchiriaza filme stiti ca merg?
La punctele 1-5 ziceti “DA” daca face ce vreu eu si “NU daca visez balarii
Pentru orice alte informatii, multumesc dinainte.
Cine vinde un ATV gen 3 nou si cu cat? Astept PM

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Nu ai de ce să pierzi sub la convertire, folosește Quicktime X

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Acum o luna mi-am luat si eu un ATV 3. Se merita. smile
Eu nu convertesc nimic, fac video mirroring de pe MBP.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

6. Faci “Netflix subscription” direct din iTunes Store și nu contează că ai IP non-US. Costă vreo 7 USD lunar, îți ia automat din creditul contului iTunes, ai primele 15 zile gratuit parcă. Când vrei poți să oprești abonamentul.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

La convertire poti sa pui sub.
Din cate stiu eu nu s-a putut sparge atv3. Tocmai de aia am atv 2. Xmc cu un NAS este mai mult decat suficient. Eu am nici o treaba la filme cu comp. De pe tebleta ii da NAS-ului ce sa traga du care ma uit de pe atv 2. Pe scurt stau pe canapea caut un film, in 5 min se trage, si ma uit la el pe atv 2. Subtitrari cu plugin. Mai comod de atat ....

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Mi-am luat cutiuta si sunt foarte incantat. Dar…

Maclean - 03 Mai 2013 01:31 PM

6. Faci “Netflix subscription” direct din iTunes Store și nu contează că ai IP non-US. Costă vreo 7 USD lunar, îți ia automat din creditul contului iTunes, ai primele 15 zile gratuit parcă. Când vrei poți să oprești abonamentul.

Esti sigur? In account information nu vad unde as putea face un abonament pe Netflix.
Dace incerc din brouser, cum identidficarea se face dupa IP- Romania nu ma lasa ca nu e available yet.
Exista solutiiile de tip Tunnel Bear. care nu e de lepadat.
Mai sap.
Multam de sfaturi.
Mai am o nedumerire. Ar trebui sa am un logo AurPlay in Menu Bar sus caci zice Apple ca Mountain Lion detecteaza automat ATV si pune logoul sus. Nu-l am. Cym fac sa pot face Airplay din browser?
Asa arata ce vad eu

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
sorin_27 - 08 Mai 2013 08:32 PM

Esti sigur? In account information nu vad unde as putea face un abonament pe Netflix.

Direct din Apple TV faci abonamentul, de la Netflix, subscribe. Am făcut la cineva acum vreo două luni și a mers bine mersi. Bineînțeles ești logat în Apple TV cu contul iTunes de state.
Anularea abonamentului, când și dacă vrei, o faci de pe Mac din iTunes Store, cum e descris în link-ul Apple KB.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G5 Leopard

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am zis eu prost prima dată că faci abonamentul din iTunes Store, scuze, îmi fuge mintea pe alte plaiuri.

sorin_27 - 08 Mai 2013 08:32 PM

Mai am o nedumerire. Ar trebui sa am un logo AurPlay in Menu Bar sus caci zice Apple ca Mountain Lion detecteaza automat ATV si pune logoul sus. Nu-l am. Cym fac sa pot face Airplay din browser?

Despre Mountain Lion Airplay Mirroring: http://support.apple.com/kb/ht5404
Ai un Mac din listă, mid 2011 or newer ? Dacă nu, merge doar video sau audio Airplay din aplicațiile care știu de el.
După frecvența procesor iMac-ul tău pare să fie mid 2010.

Semnătură 

Power Mac G5 Leopard

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

@MacLean: Corect, iMacul e 2010, înțeleg de ce nu il am. Am soluția Beamer ( 15 USD) dar e un player și mai trebuie să rezolv streaming din browser. Stie cineva un plug in de Firefox?
Nu pot face cont pe Netflix chiar din ATV3, simte ip de Romania si-mi da peste dește “not available to your location” chiar daca sunt pe Apple ID in store de US.
Exista si aici solutia Tunnel Bear de USD 4,00/luna sau 49,99/an care-mi da ip de USA sau UK dar jucarica incepe sa coste

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07

Nu e rentabil Netflix pt ca am folosit si eu o luna cu Hotspot Shield, si se vede oribil…in nici un caz nu vei vedea HD pt ca iti limiteaza viteza de trafic dupa ce ai IP de US.

Si sigur nu merge fara proxy server.

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07

Si am avut si ATV si nu mi se pare o solutie perfecta. Cel mai bun “bang for the buck” il ai cu un Mac Mini, asta e clar.

Daca ai deja un MacBook, atunci inca un Mini nu isi mai are locul, si iei un ATV.
In schimb, daca nu ai nici un laptop, mult mai buna ar fi varianta Mini ca desktop si player + iPad pt mobilitate.
Depinde de ce are fiecare nevoie.

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti/Ploiesti
Macuser din: 29.12.10

Beamer mi se pare si mie cea mai buna solutie de streaming pentru filme, dar in ceea ce priveste netflix/hulu, eu nu am reusit sa le fac sa mearga fara VPN, am incercat si cu ID pe US store.

Semnătură 

 Macbook Pro / . / 8GB RAM / SSD 128GB / HDD 500GB / nVIDIA 320M / OSX Mavericks
 Macbook Air / . / 2GB RAM / HDD 80GB / Intel X3100 / OSX SL
 PowerMac G5 / PowerPC . / 512MB RAM / HDD 160GB / gForce 5200 FX / OSX Leopard
 TV 3rd Gen
 iPhone 5s Space Gray / 16GB / iOS 7
 iPod Classic 5.5 Generation / 30GB, Wolfson DAC

Technology is at it’s very best, at it’s most empowering, when it simply disappears.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member

Ok, dupa cateva zile de cautat pe net am reusit sa gasesc o solutie pentru Netflix/Hulu, so here you go:

Pentru a crea contul de Netflix/Hulu:

- instalati Firefox sau Chrome (daca nu aveti unul din ele deja instalat)
- instalati add-on-ul Hola Unblocker (pentru browserul pe care l-ati ales) si dati enable la acces pentru Netflix. Este foarte simplu de facut, dupa instalare o sa va apara o icoana in partea dreapta sus in fereastra browser-ului (la firefox, nu am incercat cu chrome), click pe ea>click pe select sites (o sa aveti acces pe Netflix si din browser - asta daca mai era nevoie sa spun)
- go to Netflix.com si creati un cont, se poate plati subscription-ul cu orice card atata timp cat ati trecut o adresa de US in formular

Setari AppleTV:

- trebuie sa fii logat cu un cont de US (daca nu aveti unul, este foarte simplu de creat, search Google) sau puteti sa schimbati doar locatia (daca sunteti logat cu contul de RO) in Settings>iTunes Store>Location (folositi United States) - inconvenientul ar fi ca se reseteaza din cand in cand inapoi pe Romania
- ca sa si mearga Netflix go to Settings>General>Network>Wi-Fi>Numele retelei voastre>Configure DNS>Manual
- introduceti un DNS de US > click ok (nu o sa dau un DNS ca sa nu se logheze toata lumea pe acelasi, search Google/YouTube, se gasesc foarte usor)

Merge foarte bine, am facut configurarea pe 4 Atv-uri pana acum si a mers pe toate foarte bine, nu sacadeaza, nu se opreste etc etc etc, merge as it should smile

Enjoy!

Semnătură 

 Macbook Pro / . / 8GB RAM / SSD 128GB / HDD 500GB / nVIDIA 320M / OSX Mavericks
 PowerMac G5 / PowerPC . / 512MB RAM / HDD 160GB / gForce 5200 FX / OSX Leopard
 TV 3rd Gen

Technology is at it’s very best, at it’s most empowering, when it simply disappears.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member

Am uitat sa mentionez, dar oricum nu cred ca era nevoie, Firefox se instaleaza pe laptop/mac/pc, pentru a putea crea contul.

Deasemenea cand intrati in Netflix (pe AppleTV) dati click pe “Already a member? Sign in” si introduceti userul si parola - asta ca sa fie treaba facuta pana la capat wink

Semnătură 

 TV 3rd Gen

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 23.05.12

Mersi Ravester ! +1

Semnătură 

*am multe device-uri Apple si nu simt nevoia sa le expun aici*

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: