Iphone 4 Gevey 4.3.3 update la 5.1.1
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 09.05.11

Salutare,am cumparat un iphone 4,decodat cu gevey, ver. 4.3.3 si baseband 04.10.01.As vrea sa il updatez la 5.1.1 pentru ca multe aplicatii nu merg pe 4.3.3,dar imi e frica sa nu il updatez si apoi sa nu mai functioneze cu gevey.In cydia am salvate shsh pentru : 5.0.1 , 5.1 , 5.1.1 , 5.1.1r1. Ma poate cineva indruma cum sa ii fac update sa functioneze in continuare pe Gevey ? Multumesc mult !

P.S. Am gasit aceste tutoriale,dar cum ziceam,imi e frica ca nu v-a mai functiona cu Gevey pe urma…

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=20516 - Update
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=20519 - Jailbreak

Semnătură 

MacBook
Iphone 4
Ipod touch 4`th gen.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member

Se pare ca nu se mai pot salva shsh-urile din Cydia in calculator cu Tinyumbrella,desi in Cydia am shsh salvate pt 5.0.1 , 5.1 , 5.1.1 , 5.1.1r1 , el imi salveaza doar pt 6.1.3. Din ce cauza ?? asta inseamna k nu pot sa pun 5.1.1 pe iphone ???

Semnătură 

MacBook
Iphone 4
Ipod touch 4`th gen.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Imi poate confirma cineva care se pricepe mai bine decat mine,daca acesti pasi sunt corecti pentru update IOS fara update de baseband ca sa pot folosi in continuare iphone-ul cu Gevey Sim ?

Ei bine, pentru cei care au nevoie de unlock, atenție, aveți nevoie de update la iOS 5.0.1 cu păstrarea baseband-ului pentru a putea folosi ulterior GEVEY SIM sau Ultrasn0w.

Pentru update la iOS 5.0.1 cu păstrarea baseband-ului urmați pașii de mai jos:

Pasul 1:

Descărcați RedSn0w 0.9.10b3

Descărcați iOS 5.0.1

Pasul 2:

Deschideți RedSn0w 0.9.10b3 descărcat mai devreme (vă recomand să deschideți programul folosind Compatibility mode Windows Vista/XP).

Pasul 3:

Selectați meniul “Extras” apoi “Custom IPSW“. Îndreptați RedSn0w către fisierul (iOS 5.0.1 .ipsw) pe care l-ați descărcat mai devreme apoi apăsați “Next” după care RedSn0w va începe să creeze fișierul care va conține iOS 5.0.1 custom, păstrând baseband-ul intact.

Pasul 4:

După terminarea procesului, veți găsi în folder-ul RedSn0w sau Downloads (Desktop) din Mac OS X/Windows un nou fișier denumit în genul NO_BB_iPhone3,1_5.0_9A334_Restore.ipsw pe care îl veți folosi pentru a face restore terminalului vostru iPhone 4 din iTunes.

Pasul 5:

Introduceți telefonul în modul DFU.

Pasul 6:

Acum trebuie să vă folosiți din nou de RedSn0w pentru a introduce terminalul în așa numitul PWNED DFU, iar pentru a face acest lucru accesați meniul “Extras” și apăsați pe “PWNED DFU”

Pasul 7:

Deschideți iTunes acum, țineți apăsată tasta SHIFT (Windows) și dați click pe butonul “Restore”. Selectați acum fișierul creat mai devreme - NO_BB_iPhone3,1_5.0_9A334_Restore.ipsw și apăsați Ok. iTunes va începe procesul de restore iar voi nu trebuie decât să așteptați până ce acesta se va finaliza.

Pasul 8:

După ce iTunes va termina procesul de instalare, veți avea acum iOS 5.0.1 custom (cu păstrarea baseband-ului) pe iDevice-ul vostru.

Pasul 9:

Acum, având în vedere că nu aveți jailbreak, va trebui să vă folosiți tot de RedSn0w pentru a-l instala.

Așadar, deschideți RedSn0w descărcat mai devreme (vă recomand să deschideți programul folosind Compatibility mode Windows Vista/XP).

Pasul 10:

Apăsați acum pe opțiunea ”Jailbreak”.

Pasul 11:

Apăsați apoi pe butonul ”Next” după care pregatiți-vă să introduceți telefonul în modul DFU. puteți urma instrucțiunile de pe ecranul calculatorului.

Pasul 12:

După ce telefonul este în modul DFU, procesul de jailbreak va începe automat și nu rămâne decât să așteptați până ce acesta se va finaliza.

Pasul 13:

Bifați în fereastra care o să vă apară “Install Cydia” și apăsați ”Next”.

Pasul 14:

RedSn0w acum va instala fișierele necesare iar după câteva momente vă va apărea o fereastră în care veți fi informați că procesul de jailbreak a luat sfârșit iar acum aveți un iDevice cu untethered jailbreak pe iOS 5.0.1.

Pasul 15:

Acum va trebui să vă deblocați iDevice-ul cu Ultrasn0w sau cu GEVEY SIM

Semnătură 

MacBook
Iphone 4
Ipod touch 4`th gen.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

ba astia cu jailbreaku, sa mor io de va inteleg. voua chiar va place sa va complicati atata pentru niste animatii sau alte culori??? de-aia va luati apple, sa va prindeti urechile in el? deja nu mai e telefon, e ceva aparat care-ti manca timpu si nervii!

hai doamne-ajuta cheese

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.01.13
pămătufu’ - 07 Mai 2013 04:34 PM

ba astia cu jailbreaku, sa mor io de va inteleg. voua chiar va place sa va complicati atata pentru niste animatii sau alte culori??? de-aia va luati apple, sa va prindeti urechile in el? deja nu mai e telefon, e ceva aparat care-ti manca timpu si nervii!

hai doamne-ajuta cheese

Off: Animatii si alte culori? Cred ca nu stii cate poti face cu jailbreak. De ex: Am quick reply de pe lockscreen, am acces la notification center din lockscreen, am acces la setari doar cu un click pe icoana fara sa intru in meniu, lista continua. Poti sa vezi in atasament cateva dintre imbunatatiriile folosite de mine. iOS este bine gandit dar poate avea parte de multe imbunatatiri.

On: Problema cu update-ul cred ca se poate rezolva cu Redsnow, vezi pe net un tutorial cum sa realizezi acest update, cred ca va trebui sa iti trimiti shsh-urile din cydia pe mail.

http://img19.imageshack.us/img19/2377/veloxr.jpg
http://img28.imageshack.us/img28/6528/cyntact.jpg

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Asa,si totusi pentru ce a fost facut CYDIA ? Cred ca habar nu ai.Avand in vedere ca IOS este un sistem de operare destul de strict,jailbreak il faci daca vrei sa ai acces la mult mai multe decat iti ofera sistemul in sine.Plus ca la iphone 3/3gs il poti decoda usor cu cydia si in unele cazuri,ajuta si la Iphone 4. Asa ca,daca tu nu il folosesti,nu inseamna ca nu e FOARTE folositor pentru multi altii wink

P.S. Am rezolvat cu ultima versiune de redsn0w si am reusit sa pun 5.1.1 fara update de baseband.

Semnătură 

MacBook
Iphone 4
Ipod touch 4`th gen.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.05.10

am avut si eu 5.1 cu jailbrake…o prostie sincer…am dat update la 6.1.3 cu gevey nou si il iubesc de 10x mai mult
P.S. de ce ai vrea 5.1 si nu ultimu update?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

De ce zici ca e o prostie 5.1.1 ? Cu ce te-a ajutat update-ul la 6.1.3 ?

Semnătură 

MacBook
Iphone 4
Ipod touch 4`th gen.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.11.12

Care e din Bucuresti si ma poate ajuta sa imi pun si eu 5.1 pe iPhone? Eu nu vrea ma pricep… Platesc pt treaba asta…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.05.10

ma refeream la jailbrake nu la versiunea ios ului smile

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

Daca tie iti place sa ai un telefon limitat,mie chiar nu imi place ! Acuma fiecare cu gusturile lui wink

Semnătură 

MacBook
Iphone 4
Ipod touch 4`th gen.