Azi am primit o scrisoare de al un tînar din Iasi care, dupa trei luni de ezitari, s-a hotarît sa ia un macbook. I-am recomandat site-ul asta si manualul scris de Cattus. Ma bucur ca iese ceva din ce scriu. Insa va intreb pe voi daca articolashele sint, cît de cît, interesante sau inteligibile!?
Pai io in principal de aia cumpar Catavencu.
Acum adevarul e ca nu-mi pot da seama cum sunt pentru un novice, eu le citesc cu alti ochi. Dar cred ca-s OK si pentru nestiutori.
Articolul asta nou a fost un fel de pulbere magica. Sigur a vrajit cativa ochi si mintile aferente. Deci, da.
Si eu l-am convertit pe seful meu (deja fost ca s-a terminat proiectul) si si-a luat un MBP. Nu-l merita, zic eu! I-am zis ca daca nu se adapteaza sa ma sune ca-l scap de el.
P.S. ma bag si eu in seama si zic ca m-am hotarat sa-mi fac abonament la Catavencu. Atatia ani a avut farmec si sa mi-l opreasca la chioscul de la colt, dar am zis sa incerc si asa. Partea proasta e ca dupa ce am confirmat pe site ca vreau sa se faca plata de pe card, deci dupa, am vazut ca ala era abonamentul la Catavencu ONLINE, desi vroiam evident varianta tiparita +/- online. Pot sa upgradez abonamentul post idiotum? Azi l-am facut, pe la 6 pm. Ce zici Iarule, mai bag 2-3 laude si-mi iese si mie ceva? :rotfl:
P.P.S. M-am hotarat sa fac abonament pentru articolele tale, s-a inteles asta de prima oara, da? Andreea…
Articolul asta nou a fost un fel de pulbere magica. Sigur a vrajit cativa ochi si mintile aferente. Deci, da.
Si eu l-am convertit pe seful meu (deja fost ca s-a terminat proiectul) si si-a luat un MBP. Nu-l merita, zic eu! I-am zis ca daca nu se adapteaza sa ma sune ca-l scap de el.
P.S. ma bag si eu in seama si zic ca m-am hotarat sa-mi fac abonament la Catavencu. Atatia ani a avut farmec si sa mi-l opreasca la chioscul de la colt, dar am zis sa incerc si asa. Partea proasta e ca dupa ce am confirmat pe site ca vreau sa se faca plata de pe card, deci dupa, am vazut ca ala era abonamentul la Catavencu ONLINE, desi vroiam evident varianta tiparita +/- online. Pot sa upgradez abonamentul post idiotum? Azi l-am facut, pe la 6 pm. Ce zici Iarule, mai bag 2-3 laude si-mi iese si mie ceva? :rotfl:
P.P.S. M-am hotarat sa fac abonament pentru articolele tale, s-a inteles asta de prima oara, da? Andreea…
Multumesc. Am sa incerc sa vorbesc la redactie, sa-mi trimiti datele.
Am sa mai vorbsc despre imbatrinirea atipica a macului. Cu cit e mai vechi si mai nedormit, cu atit e mai rapid!
Asta chiar o sa faca senzatie!
P.S. ma bag si eu in seama si zic ca m-am hotarat sa-mi fac abonament la Catavencu. Atatia ani a avut farmec si sa mi-l opreasca la chioscul de la colt, dar am zis sa incerc si asa.
Hai ca acum m-ai convins tu pe mine Sunt in aceeasi situatie. Sunt curios daca imi ajunge miercurea dimineata in Buftea.
P.S. Sa-mi zici si mie daca se poate face abonament online la editia tiparita
sunt si eu un convertit la Calea cea Dreapta :D…nu vreau sa periez pe nimeni, ca am dintii tociti de la alte periaje )) , dar site-ul asta mi-a spalat o buna parte de creier atasata de m$.
si sper sa convertesc si eu la randu-mi pe alti oameni.si nu pot spune ca nu reusesc