cine inchiriaza macuri ?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

parca am citit pe undeva pe un site ca as putea sa inchiriez un mac, nu mai stiu daca era pe iStyle sau altundeva ca am cautat si nu mai gasesc.

Una peste alta vreau sa imi iau un macbook in viitorul apropiat, dar pana atunci as vrea sa inchiriez un portabil pt o saptamana cel mult doua, ca sa ma familiarizez cu OS X-ul pe viu , nu doar din tutoriale sau de pe forum…sau sa mai imi fac sange rau.

Deci daca stiti site-ul respectiv sau pe cineva dispus de o eventuala inchiriere astept indrumari.

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Noumax parca aveau astfel de servicii, nu mai vad acum pe site.
Oricum au o oferta de Mac DriveTest pentru mini si PMG5. Poate ii convingi de un portabil. Sunt deschisi la negocieri si foarte prietenosi daca esti si tu la fel. Oricum, daca vrei sa vezi OS X, pe mini-ul ala Intel ar fi asemanator ca pe un macbook.

P.S. Inchirierea de portabile are preturi (din experienta mea de acum 1-2 ani) de la 40 la 100 de euro PE ZI. La banii astia mai bine ti-l cumperi inainte si pui intrebarile dupa. N-are, dar chiar n-are cum sa nu-ti placa.

[ Modificat: 25 Ianuarie 2007 08:41 PM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

istyle inchiriaza mac-uri, dar nu cred ca e necesar.
vii la mine saptamina viitoare, la cluj, si te ajut.
Ia si banii cu tine.
Cine ti-a spus ca dureaza o saptamina?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Merci mult
unde anume mai exact in Cluj?

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Coordonate
46* 45′ 08.59″ N
23* 32′ 51.53″ E

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cam in ceata

Semnătură 

iPhone 5 Black, 16 Gb