stie cineva cum modific marimea unei poze fara a modifica ffff mult poza???? sau fara a o mici fff mult?????
am incercat cu craphicconvertor si o micsoreaza prea mult….ii reduce fff mult si nr de pixeli…
in windows era fff usor .... si standard cum ar fi pe mac cu preview…
cine ma poate ajuta?
multumesc,
cauta un program numit Smallimage2
are batch resize si multe alte optiuni. eu l-am gasit ca nu-mi mergea pe intel contextmeniul Photo Tool care avea si el batch resize bun. deci daca ai ppc poti sa cauti si pluginul asta.
stie cineva cum modific marimea unei poze fara a modifica ffff mult poza???? sau fara a o mici fff mult?????
am incercat cu craphicconvertor si o micsoreaza prea mult….ii reduce fff mult si nr de pixeli…
in windows era fff usor .... si standard cum ar fi pe mac cu preview…
cine ma poate ajuta?
multumesc,
Ei, cred că nu stăpînești GC, e o aplicație super. și iPhoto poate face asta, o fac multe alte aplicații. Ciudat că GC ți s-a părut greu, e foarte simplu, are multe comenzi pt dimensiuni, rezoluție etc. E drept, e o aplicație complexă, nu o dibui chiar imediat.
gc miceste marimea dar si poza…..eu nu am nevioe de asa ceva…pt ce sa imi miceasca si rezolutia si marimea pozei in sine???dupa are 1/1 cm….nici nu o accepta pe autovit spune ca nu e clara….gc nu e bun….
o sa incerc Smallimage2
am incercat si Smallimage2 nu vreau sa modific dimensiunea pozei….doar marimea….in mb….din 2 mb de ex sa o fac 100 km si marimea in sine sa ramana aceasi….
gc miceste marimea dar si poza…..eu nu am nevioe de asa ceva…pt ce sa imi miceasca si rezolutia si marimea pozei in sine???dupa are 1/1 cm….nici nu o accepta pe autovit spune ca nu e clara….gc nu e bun….
o sa incerc Smallimage2
Poți încerca multe aplicații, totuși luminează-mi mintea: ai ajuns la comanda asta, din poză, și nu ești mulțumit?
Aoleu! Tu vorbesti de GRADUL de compresie!
Fir-ar sa fie! Daca nu spui ce vrei… Sau, ma rog, daca nu poti sa spui… Cind resalvezi, ai MAI MULTE OPTIUNI de compresie. Le-ai vazut?
Sa inteleg ca vrei poza la aceleasi dimensiuni (lungime laime)dar mai mica in (mb, kb) nr de pixeli, fara a afecta foarte mult calitatea?
Graphic Converter should work.
Open - Save as - Option - Quality - OK- Save as.
ai doua locuri unde poti umbla…
dar, exista limitari ca peste tot
simplul fapt de modifica un tif in jpeg, deterioreaza imaginea iremediabil
acuma, compromisul depinde si de nevoile tale…
ai doua locuri unde poti umbla…
dar, exista limitari ca peste tot
simplul fapt de modifica un tif in jpeg, deterioreaza imaginea iremediabil
acuma, compromisul depinde si de nevoile tale…
Cred că ne chinuim în zadar, omul n-a mai dat semn de viață...