Cum export din Itunes toate melodiile in format MP3
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Hai sa traiti!
Sunt nou in familia utilizatorilor de mac-uri, si prima mea dileme este cum export libraria din Itunes, separat, in format MP3?
Ura!

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

1. Te duci în Preferences şi găseşti acolo setările pentru export (sunt la Advanced -> Importing). Pui MP3 la ce bit rate vrei tu.
2. Selectezi melodiile din iTunes, Ctrl-clic -> Convert selection to MP3

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 01.11.06

Salut, tot eu sunt (am postat de pe contul lui Dorutz pt ca am cumparat un mac de la el si nu si-a sters parolele… urat…). Deci eu vreau sa export libraria in alt folder, separat, daca imi mai dai niste indicatii…pentru ca practic imi face dublura…si n-as vrea sa le mut eu manual…ca e multe smile
Mersi anticipat.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Păi după export, poți să selectezi toate noile MP3-uri astfel:
- dacă restul fișierelor sunt în alt format, atunci ordonează toate fișierele după coloana “Kind” și o să-ți grupeze MP3-urile la un loc;
- dacă mai aveai și alte MP3-uri înainte de conversie, ordonează fișierele după coloana “Date added” și o să-ți pună noile fișiere primele (sau ultimele)
În ambele cazuri, selectează MP3-urile pe care vrei să le muți în altă parte și trage-le direct într-o fereastră Finder ca să ți le copie.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06
georgetintea - 26 Ianuarie 2007 09:10 PM

Salut, tot eu sunt (am postat de pe contul lui Dorutz pt ca am cumparat un mac de la el si nu si-a sters parolele… urat…). Deci eu vreau sa export libraria in alt folder, separat, daca imi mai dai niste indicatii…pentru ca practic imi face dublura…si n-as vrea sa le mut eu manual…ca e multe smile
Mersi anticipat.

Ti-am zis sa reinstalezi sitemul smile

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 01.11.06

Crezi ca stiu cum… mai lasa-ma un pic…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

synchronize la ce?