Help
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: France
Macuser din: 31.08.11

Rog pe cineva care stie sa lucreze in Xcode, sa ma ajute cu chestie simpla. Astept un mesaj pe PM cu cine este disponibil sa imi raspunda la o intrebare. Multumesc frumos.

Semnătură 

iPhone 8
Apple TV
MacBook ProR 2013

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Un forum de discutii functioneaza asa: ai o problema, pui o intrbare, cineva iti raspunde, toti invata si nu mai pun aceeasi intrebare.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Ok, inca de la inceput spun ca sun incepator, si va rog sa nu radeti. Incerc sa fac o aplicatie simpla si trebuie sa ii fac setarile ca atunci cand intorc telefonul sa se intoarca si imaginea automat. Am pus doua poze. In prima poza este ceea ce ar trebuii sa gasesc si in a 2-a poza este ceea ce gasesc eu cand apas butonul Size Inspector. Multumesc frumos.

Semnătură 

iPhone 8
Apple TV
MacBook ProR 2013

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Asta este ceea ce ar trebuii sa gasesc. In prima este ceea ce gasesc.

Semnătură 

iPhone 8
Apple TV
MacBook ProR 2013

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

In inspector gasesti tot felul de setari, sunt mai multe taburi, incearca-le pe toate. Size e despre dimensiunile initiale ale viewului, autosizing e despre cum se modifica aceste dimensiuni cand superviewul se modifica. Daca intorci telefonu acel superview se modifica.

App, sa te uiti la cursurile de la Stratford despre ios ca-s f bune, in itunes U le gasesti.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Daca vrei sa gasesti autoresizing mask-urile trebuie sa intri la file inspector si sa debifezi auto layout.
Daca ai timp sa citesti putin despre auto layout cred ca te-ar avantaja sa il lasi pe on si sa inveti sa folosesti NSLayoutConstrait.
https://developer.apple.com/library/mac/#documentation/UserExperience/Conceptual/AutolayoutPG/Articles/Introduction.html

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 26.03.10

cred ca ceea ce trebuie sa cauti tu sunt proprietatile proiectului, si anume, suported orientations!

Semnătură 

 iPhone 5 16GB black, iOS 7 beta 5
 MacBook Pro 15” Unibody, Late 2011 2,4 Ghz Intel Core i7, 8GB RAM, 128GB SSD, Radeon 6770 1GB, HiRes Display, OS X 10.8.3
 Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
VladN - 22 Mai 2013 09:27 AM

cred ca ceea ce trebuie sa cauti tu sunt proprietatile proiectului, si anume, suported orientations!

Daca citesti cu atentie si te uiti la screen shot-uri el spune ca astepta sa vada “springs and struts” dar in schimb vede inspector-ul de la “constrains”, asta pentru ca are Auto Layout bifat smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Va multumesc frumos pentru raspunsuri.

Semnătură 

iPhone 8
Apple TV
MacBook ProR 2013

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Sper sa ofere posibilitatea sa bifam/debifam auto layout pentru fiecare vc in pare din storyboard, cat am vrut de mult sa folosesc auto layout azi am refacut un proiect cu el debifat…

Semnătură