Streaming audio Wi-fi vs Bluetooth
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.10.09

Salutare,

Ma bate gandul sa imi iau un Bose Soundock 10 Bluetooth…pana acum am folosit un dock mai mic JBL legat la un Airport Express si ascultam muzica prin Wi-fi cu un sunet exceptional. Din pacate s-a stricat Airportul si ma gandeam la un upgrade audio.

Intrebarea este daca prin bluetooth se pierde din calitatea audio? Sau ar trebui sa ma orientez catre ceva cu wi-fi? Fara sa sa mai cumpar alt airport.

Multumesc

Semnătură 

Macbook Pro 13 unibody 2010
Iphone 5
Ipad 4 32 GB
Apple TV 3
Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
cyrus - 27 Mai 2013 12:20 PM

Salutare,

Ma bate gandul sa imi iau un Bose Soundock 10 Bluetooth…pana acum am folosit un dock mai mic JBL legat la un Airport Express si ascultam muzica prin Wi-fi cu un sunet exceptional. Din pacate s-a stricat Airportul si ma gandeam la un upgrade audio.

Intrebarea este daca prin bluetooth se pierde din calitatea audio? Sau ar trebui sa ma orientez catre ceva cu wi-fi? Fara sa sa mai cumpar alt airport.

Multumesc

Mai degraba ia-ti o scula care suporta AirPlay smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.10.09

Ai dreptate…dar in afara de Bower & Wilkins Zeppelin Air nu am vazut ceva care sa fie cat de cat comparabil cu modelul de mai sus.

Ai vreo sugestie?

Semnătură 

Macbook Pro 13 unibody 2010
Iphone 5
Ipad 4 32 GB
Apple TV 3
Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.04.12

Eu mi-am luat un Bose Soundlink Air si se aude super. E mai puternic sounddock 10 dar ajunge si asta. Mi se pare ca pe bluetooth mai scade calitatea comparativ cu wifi.