Reuniunea de la iStyle s-a terminat,
continua la City Grill Lipscani,
pentru cei intirziati.
Cuvintul de ordine pentru 2007,
mai multa intelegere pentru coforumisti,
mai mult respect reciproc.
iStyle a avut un stand intreg de produse promotionale,
cu pina la 50% reducere,
iStyle va lansa la inceputul lui februarie,
apple.store.ro
si
dotmac.ro, impreuna cu Alex Cioba
4 GB free email pentru membri MacUser si
pentru clientii iStyle, de luni incolo.
Revenim cu poze detalii de la City Grill.
Ca să fiu sigur că intru în zonă, am luat, tot de la promoții, dicționarul român-frencez-englez. Acasă, am constat că e mai degrabă pt Rora, cea pe care ați văzut-o moșmondind pe macu-uri…
am sa pun si eu la steji la dimensiunea originala daca va trebuie.
Zic ca ar fi bine sa punem tot ce avem, la rezolutie buna, pe ftp la Steji, ca sunt acolo o gramada de poze/filme de la intalnirile anterioare. Sa fie la colectie.
Daca ramane cineva in pana de FTPuri, am facut si eu unul, pe care il fac public (deci, fara illegal stuff there):
- server: altero.evonet.ro
- user: .
- pass: macuser
Are 500 mega, suficient pentru nevoi curente.
[ Modificat: 28 Ianuarie 2007 10:26 AM de altero ]
am suit si eu pe shoshon pozele si filmulete de la intalnire. nu sunt opere de art ci din contra :D
ii rog pe cei care au poze si filme si vor/pot, sa le urce pe ftp. pt unii din provincie, banda de upload a ftp-ului lui steji, poate scoate peri albi.
cei care nu au datele de conectare pe ftp, sa-mi dea un mail sau sa ma inoportuneze pe messenger (adresele se pot gasi la profile) sau un PM pe forum.
A fost cineva care a filmat intalnirea (scuze, nu-mi amintesc numele, parca ceva cu Nick…?). Poti sa pui filmul pe undeva sa-l luam si noi? Eu am avut camera cu mine, dar n-am mai filmat vazandu-te pe tine.