Dragi Maciuseri,
Dupa cum stiti (cei care ati fost la intalnire), nick56 a filmat. Azi ne-am intalnit, am luat caseta si am facut filmul. Nu am scos nimic din el, doar am pus un titlu si niste tranzitii. De fapt nici n-am apucat sa vad filmul, sper sa nu fie cu prostioare…!
E H.264, 640x470, 600 MB, 51 minute.
S-ar vedea mai bine pe un TV, ca e interlaced.
Acum il urc la Steji, dar o sa dureze mult, ca am banda ocupata. Dimineata ar trebui sa fie acolo insa.
nick56, cere-i prin PM lui Steji datele FTPului lui, si conecteaza-te cu Transmit (te-ai descurcat cu el?). Oricum, tie iti dau si pe un CD filmul, cand ne vedem sa-ti inapoiez caseta (poate maine, dar vorbim).
Si mersi!
[ Modificat: 06 Februarie 2007 11:33 PM de altero ]
O sa-l pun si pe mediaconvertor, dar cred ca doar spre seara pot sa-i dau drumul, deci maine ar fi acolo.
Vad ca mai am mai mult de 3 ore pana e la Steji.
Bre convertoare, nu stiu ce are fetepeu’ domniei tale, dar am pus filmul si nu stiu de ce a luat-o de la inceput. Acum sunt 72 de megi…
O sa-i dau drumul din nou, mai incolo.
(Nu mai bine il iei tu de la Steji si-l pui la tine? Ca eu si asa am un upload de kko, si vad ca se mai intampla si voodoo)
pai….eu am sters niste chestii ca sa fac loc. am vazut ca era uploadat o bucata din film dar l-am sters ...
nu ma prea impac bine cu rtc-ul lui steji…relatia noastra nu a depasit 2-3kB/s
Aoleo, manca-ti-as! Io dadusem resume si mai avea cateva minutele…! Nu mai sterge nimic, peste vreo juma’ de ora ii dau resume din nou si poate ajunge pana dimineata.
da io am eliberat din spatiu pe la ora 13.. atunci am sters. oare de ce am sters? eram la munca si ma chinuiam cu niste retarzi si cred ca n-am fost suficient de atent. o alta solutie ar fi ca cineva care are peering si cu rtc-ul lui steji dar si cu iNes-ul meu, sa ia filmul de la steji si sa-l bage-n shoshon :D
Se pare ca am pus filmul in shoshon. Dar nu-mi dau seama de ce il arata ca avand vreo 674 mega, cand el e de 600… Pare ca s-au imbarligat bitii pe undeva.