3 din 3
3
MacUser Meeting webshots
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

66.98.249.6
.
macuser

Nu trimite email, ca nu raspunde nimeni.
Si stii ca poti ingloba intr-un fisier Lucrare.dmg,
una-alta, aialalta… excaim

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Dragi Maciuseri,
Dupa cum stiti (cei care ati fost la intalnire), nick56 a filmat. Azi ne-am intalnit, am luat caseta si am facut filmul. Nu am scos nimic din el, doar am pus un titlu si niste tranzitii. De fapt nici n-am apucat sa vad filmul, sper sa nu fie cu prostioare…!
E H.264, 640x470, 600 MB, 51 minute.
S-ar vedea mai bine pe un TV, ca e interlaced.

Acum il urc la Steji, dar o sa dureze mult, ca am banda ocupata. Dimineata ar trebui sa fie acolo insa.

nick56, cere-i prin PM lui Steji datele FTPului lui, si conecteaza-te cu Transmit (te-ai descurcat cu el?). Oricum, tie iti dau si pe un CD filmul, cand ne vedem sa-ti inapoiez caseta (poate maine, dar vorbim).
Si mersi!

[ Modificat: 06 Februarie 2007 11:33 PM de altero ]

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

cei din provincie, care nu au peering cu rtc-ul, iti vor fi recunoscatori daca-l urci si pe shoshon

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Administrator

O sa-l pun si pe mediaconvertor, dar cred ca doar spre seara pot sa-i dau drumul, deci maine ar fi acolo.
Vad ca mai am mai mult de 3 ore pana e la Steji.

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

unde l-ai pus coane, ca nu dau de el (ftp Steji)
da si tu path-ul cheese

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Administrator

La mediaconvertor imi tot da eroarea: -135 socket write error. De ce? S-a oprit pe la 156 mega (din 600).

La Steji e in Intalniri MacUser / Annual_meeting_ian_2007 / MacUserIII.m4v

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

era full. acuma e spatiu suficient

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Administrator

Bre convertoare, nu stiu ce are fetepeu’ domniei tale, dar am pus filmul si nu stiu de ce a luat-o de la inceput. Acum sunt 72 de megi…
O sa-i dau drumul din nou, mai incolo.
(Nu mai bine il iei tu de la Steji si-l pui la tine? Ca eu si asa am un upload de kko, si vad ca se mai intampla si voodoo)

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai….eu am sters niste chestii ca sa fac loc. am vazut ca era uploadat o bucata din film dar l-am sters ...
nu ma prea impac bine cu rtc-ul lui steji…relatia noastra nu a depasit 2-3kB/s

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Administrator

Aoleo, manca-ti-as! Io dadusem resume si mai avea cateva minutele…! Nu mai sterge nimic, peste vreo juma’ de ora ii dau resume din nou si poate ajunge pana dimineata.

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

da io am eliberat din spatiu pe la ora 13.. atunci am sters. oare de ce am sters? eram la munca si ma chinuiam cu niste retarzi si cred ca n-am fost suficient de atent. o alta solutie ar fi ca cineva care are peering si cu rtc-ul lui steji dar si cu iNes-ul meu, sa ia filmul de la steji si sa-l bage-n shoshon :D

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.07.06

Hai ca ma ocup eu azi, ca ar trebui sa am peering cu amandoi.

Semnătură 

96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Administrator

Se pare ca am pus filmul in shoshon. Dar nu-mi dau seama de ce il arata ca avand vreo 674 mega, cand el e de 600… Pare ca s-au imbarligat bitii pe undeva.

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pare ok .... Multumesc mult!

Semnătură 

3 din 3
3