Facem asa: cei din afara bucurestiului trimit PM sau mail *** cu nume, prenume si adresa postala completa!!! Fara “vreau si eu un mar, se poate?” si abia la al treilea mail vine adresa dar fara oras si judet!
Includeti si ce tipuri de mere vreti si ce numar!
Cei care au trimis deja informatiile de mai sus, pot sa stea linistiti, trimitem merele asap. Sunt deja printate.
Cei din Bucuresti, vin la intalnirea macuser de luna asta de pe 22 si le ridica personal.
disponibile:
1. Alb abtibild
2. Alb pentru tricou
3. Colorat abtibild (ca in poza)
[ Modificat: 26 Aprilie 2007 08:31 PM de Administrator ]
Ceilalti din provincie (daca mai sunt doritori) trebuie sa trimita mail *** cu nume, prenume si adresa postala completa si ce mere doresc.
Bucurestenii vin la intalnirea de pe 22 sau nu primesc nimic.
Mai exista disponibile si mere pentru masina negre (foarte putine) si argintii.
P.S. “Daca esti asa de darnic trimite si tu niste mere la adresa XYZ” nu e un mesaj acceptat. Trebuie specificat tipul si numarul exact. O minima politete n-ar strica nici ea.
[ Modificat: 26 Aprilie 2007 08:32 PM de Administrator ]
Instructiuni de folosire mere:
cele albe sau colorate de lipit:
1. Se curata bine suprafata pe care se va lipi stickerul (eventual spirt)
2. Se ridica cu grija folia de trasfer. Abtibildul ar trebui sa fie lipit de ea. In caz contrar, mai multa grija!
3. Se lipeste dintr-o parte pentru a nu prinde bule de aer. Se apasa bine cu o carpa pentru a se lipi bine si a incerca sa scapi de bule. In caz contrar se taie fin cu cutterul pentru a elimina aerul.
Vreau si eu unul argintiu (sticker) te rog! Credeti ca voi parea tzaran daca lipesc unul pe masina? S-ar putea face de ex (zic ei eu) un sticker mic - Macuser.ro ? Sa vada si lumea ca desi suntem 2% din computerele din Ro, avem cu ce.
Si eu si huk ne-am pus mere pe fundu’ masinilor. Cum crezi tu ca poti parea toparlan cu asa o minunatie de sigla?
Iar ideea cu stickere MacUser e de retinut!