3 din 7
3
Mere
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

salutare,

Nu stiu daca aveti sau nu dar eu va pot da logouri apple in format vectorial pt cine vrea sa faca tricouri la un shop din asta unde imprima pe tricou.
Cine il vrea sa ma contacteze.

Din sursa puteti face ce vreti voi: tricouri, stickere etc.

[ Modificat: 24 Februarie 2007 01:40 AM de szasz ]

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Targu Jiu
Macuser din: 04.11.05

Eu am scris la at mac dot com. Primesc si eu ? Please .. macar unu multicolor. Multumesc frumos.

[ Modificat: 26 Aprilie 2007 08:32 PM de Administrator ]
 Semnătură 

MacBook Pro 13.3” i5 2.3Ghz

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Pai daca esti unul dintre Alexandru A din Ploiesti sau Catalin D P din barlad da. Pun plicurile maine de dimineata la posta. Le am gata lipite, scrise si cu timbru.
Daca nu, mai scrie o data poate s-a pierdut mailul.

UPDATE: Au plecat de vineri pentru cei 2 si pentru tine.

[ Modificat: 19 Februarie 2007 01:37 PM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

sanatate la cei responsabili. mi-a ajuns si mie plicul. dar nu stiu ce sa fac cu ele .. cu merele. adica nu stiu care-cum-sunt .... cel pe suport transparent se pune pe ce anume si cum anume? marul pe suport albastrui pe ce se aplica si cum se aplica?!
:D
merci!

kane, huk, da-ti un pm cu un nr de tf si va sun eu ca mie tre sa-mi explicati ca la prosti ca sa nu dau foc la casa sau sa-mi ard hainele ....

[ Modificat: 19 Februarie 2007 01:08 PM de Mediaconvertor ]
 Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Administrator

Vezi 8 posturi mai sus!
Cele pe suport transparent si “pe dos” sunt pentru tricou. Ce pe suport de hartie cu o folie semitransparenta cu model hasurat (folia de transfer) sunt pentru masina.

In concluzie cel pe suport albastrui e de masina. Inca o data: se trage usor de folia transparenta de pe el astfel incat marul se va lua cu ea. Il aplici usor pe suprafata, apesi bine si apoi cand ridic folia de trasfer, marul ar trebui sa ramana ferm lipit de masina/geanta/caiet/TV/frunte/etc.
Folia de transfer e absolut obligatorie pentru a pozitiona frunza marului in locul potrivit.

Ai PM cu nr de tel, suna daca n-ai ce face cu banii.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ufff….prima faza completa: rucsacul

am avut emotii, a fost un lucru interesant dar cu credinta am reusit sa duc la bun sfarsit acest task. greul abia acum incepe: alegerea tricoului si folosirea fierului de calcat. Duomnul sa ma aiba in paza!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member
Din: UK+ Bucharest
Macuser din: 08.02.07

se dau si la intalnirea de saptamana asta?  M-ar tenta sa-i trag un mar M5-ului… :D

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06

Huk & Kane, am primit plicul, multumesc mult!

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ufff….ce emotii am avut. dar am reusit si nici nu am dat foc la casa. hanoracu’ si tricou’

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06
mediaconvertor - 28 Februarie 2007 07:03 PM

ufff….ce emotii am avut. dar am reusit si nici nu am dat foc la casa. hanoracu’ si tricou’

Hanoracu’... cand l-am vazut mi-am zis: “Ei, ce-i asta? Umbra lui Mediaconvertor?”

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
szasz - 15 Februarie 2007 09:05 AM

salutare,

Nu stiu daca aveti sau nu dar eu va pot da logouri apple in format vectorial pt cine vrea sa faca tricouri la un shop din asta unde imprima pe tricou.
Cine il vrea sa ma contacteze.

Din sursa puteti face ce vreti voi: tricouri, stickere etc.

logo Apple “” il gasesti in orice font de mac
pentru cine il vrea pe cel clasic color il poate lua de aici cu culori speciale cu tot

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Administrator

Au plecat de dimineata si merele catre graveyard si paulacionca. Am refacut si stocul de plicuri si timbre asa ca mai indrazniti! smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06
huk - 01 Martie 2007 08:24 PM

Au plecat de dimineata si merele catre graveyard si paulacionca. Am refacut si stocul de plicuri si timbre asa ca mai indrazniti! smile

pot sa iti trmit si eu adresa mea (pt a doua oara)?

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Administrator

Da, te rog, nu o mai gasesc daca a ajuns emailul. Si ce mere vrei. Adresa de mail e mai sus.
P.S. I’m only human. well, part borg… LOL

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06
mediaconvertor - 20 Februarie 2007 07:55 AM

ufff….prima faza completa: rucsacul

am avut emotii, a fost un lucru interesant dar cu credinta am reusit sa duc la bun sfarsit acest task. greul abia acum incepe: alegerea tricoului si folosirea fierului de calcat. Duomnul sa ma aiba in paza!

Hehe, vad ca pana la urma ne-am luat amandoi la intalnirea anuala (nu stiam sigur daca ti-ai luat si tu). Intrebare daca imi comand si eu pt tricou….. aaa cum ramane la spalat? adica… mai am vreo sansa sa mai spal tricoul ala?

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

3 din 7
3