Nu stiu daca aveti sau nu dar eu va pot da logouri apple in format vectorial pt cine vrea sa faca tricouri la un shop din asta unde imprima pe tricou.
Cine il vrea sa ma contacteze.
Din sursa puteti face ce vreti voi: tricouri, stickere etc.
[ Modificat: 24 Februarie 2007 01:40 AM de szasz ]
Pai daca esti unul dintre Alexandru A din Ploiesti sau Catalin D P din barlad da. Pun plicurile maine de dimineata la posta. Le am gata lipite, scrise si cu timbru.
Daca nu, mai scrie o data poate s-a pierdut mailul.
UPDATE: Au plecat de vineri pentru cei 2 si pentru tine.
sanatate la cei responsabili. mi-a ajuns si mie plicul. dar nu stiu ce sa fac cu ele .. cu merele. adica nu stiu care-cum-sunt .... cel pe suport transparent se pune pe ce anume si cum anume? marul pe suport albastrui pe ce se aplica si cum se aplica?!
:D
merci!
kane, huk, da-ti un pm cu un nr de tf si va sun eu ca mie tre sa-mi explicati ca la prosti ca sa nu dau foc la casa sau sa-mi ard hainele ....
[ Modificat: 19 Februarie 2007 01:08 PM de Mediaconvertor ]
Vezi 8 posturi mai sus!
Cele pe suport transparent si “pe dos” sunt pentru tricou. Ce pe suport de hartie cu o folie semitransparenta cu model hasurat (folia de transfer) sunt pentru masina.
In concluzie cel pe suport albastrui e de masina. Inca o data: se trage usor de folia transparenta de pe el astfel incat marul se va lua cu ea. Il aplici usor pe suprafata, apesi bine si apoi cand ridic folia de trasfer, marul ar trebui sa ramana ferm lipit de masina/geanta/caiet/TV/frunte/etc.
Folia de transfer e absolut obligatorie pentru a pozitiona frunza marului in locul potrivit.
Ai PM cu nr de tel, suna daca n-ai ce face cu banii.
am avut emotii, a fost un lucru interesant dar cu credinta am reusit sa duc la bun sfarsit acest task. greul abia acum incepe: alegerea tricoului si folosirea fierului de calcat. Duomnul sa ma aiba in paza!
Nu stiu daca aveti sau nu dar eu va pot da logouri apple in format vectorial pt cine vrea sa faca tricouri la un shop din asta unde imprima pe tricou.
Cine il vrea sa ma contacteze.
Din sursa puteti face ce vreti voi: tricouri, stickere etc.
logo Apple “” il gasesti in orice font de mac
pentru cine il vrea pe cel clasic color il poate lua de aici cu culori speciale cu tot
am avut emotii, a fost un lucru interesant dar cu credinta am reusit sa duc la bun sfarsit acest task. greul abia acum incepe: alegerea tricoului si folosirea fierului de calcat. Duomnul sa ma aiba in paza!
Hehe, vad ca pana la urma ne-am luat amandoi la intalnirea anuala (nu stiam sigur daca ti-ai luat si tu). Intrebare daca imi comand si eu pt tricou….. aaa cum ramane la spalat? adica… mai am vreo sansa sa mai spal tricoul ala?