well….asteapta sa-l împut eu si sa-l spal! :D
eu mi-am luat acest hanorac dar mi-am cam gresit marimea. l-am luat xxl si e ... maaare insa sunt solutii pt modificat. din cate-mi amintesc esti destul de inaltutz :D ... anyway, materialul e ok si aseara chiar am iesit in oras doar cu el si cu o alta bluza si nu mi-a fost frig.
tricoul este asta si nu pot spune ca este cel mai bun tricou insa nu am prea gasit un tricou simplu, negru de buna calitate…ce-i drept, nici nu am cautat prea mult…nu-mi place sa colind magazinele de toale…
Daca este lipit cum trebuie (dar fara sa distrugi tricoul si pelicula de plastic) trebuie sa tina cam 100 spalari. Oricum dupa 100 de spalari cred ca tricoul va folosit drept carpa.
Ah, update: incepand de azi, plicurile gata timbrate sunt donate de un ONG ce activeaza in domeniul HIV/SIDA, adresa destinatarului e scrisa de o alta macuseriță (are ) asa ca tot ce fac eu e sa donez saliva de pe lipici si sa le duc la posta.
Daca-l rugati frumos pe kane, o sa mai faca mere si or sa fie mai multe modele de donat.
as vrea cate 3 sau 6 din fiecare daca se poate ,ar fi o idee sa fi ceva de lipit pe tricouri, anume ce cemoponente are de exemplu..
Intel Core Duo 13” White 2.0GHz /512MB/60GB/SD
iBook Clamshell 12’’ 366Mhz/320MB/30GB/CD
iPod Shuffle 512Mb
dar astea se pot face si in oras…
alta idee ar fi sa fie ceva de lipit pe cana…
ca text ar fi “Get a Mac” “MicroSuck” era si un site http://www.microsuck.com de acolo “The Microsoft Eradication Society” , sau un X argintiu, si daca ai putea sa faci mere colorate ar merge o poza cu un mar muscat…
nu stiu cat de practice sunt ideile… ma mai gandesc in seara aceasta
vezi poate gasesti in poze… mai am daca mai vrei…