4 din 7
4
Mere
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

well….asteapta sa-l împut eu si sa-l spal! :D
eu mi-am luat acest hanorac dar mi-am cam gresit marimea. l-am luat xxl si e ... maaare insa sunt solutii pt modificat. din cate-mi amintesc esti destul de inaltutz :D ... anyway, materialul e ok si aseara chiar am iesit in oras doar cu el si cu o alta bluza si nu mi-a fost frig.
tricoul este asta si nu pot spune ca este cel mai bun tricou insa nu am prea gasit un tricou simplu, negru de buna calitate…ce-i drept, nici nu am cautat prea mult…nu-mi place sa colind magazinele de toale…

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.01.06

Daca este lipit cum trebuie (dar fara sa distrugi tricoul si pelicula de plastic) trebuie sa tina cam 100 spalari. Oricum dupa 100 de spalari cred ca tricoul va folosit drept carpa.

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 20.02.07

Mai sunt mere pentru doritori?

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.03.07

Vreau si eu grin  acusi imi cumpar mac si ca sa stie lumea smile)

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Mai sunt doar mere albe abtibilduri.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
Rank
Newbie
Din: 

ti-am trimis adresa, imi poti trimite 3 sau 6 abtibilduri?  pls

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Administrator
huk - 24 Martie 2007 09:10 PM

Mai sunt doar mere albe abtibilduri.

@doomnezeu nu pot sa-ti pun de tricou sau colorate, nu crezi?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
Rank
Newbie
Din: 

da, am trimis mesajul inainte sa postezi ca mai ai doar mere albe….scuze oricum… trimite 3 sau 6 albe daca vrei

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 20.02.07

huk, ai un PM si de la mine. Merci !

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Administrator
Leto - 25 Martie 2007 12:21 AM

huk, ai un PM si de la mine. Merci !

e plicul facut deja. sta alaturi de alte 3 sa sara intr-o cutie postala.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
Rank
Newbie
Din: 

merci mult wink

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Administrator

Ah, update: incepand de azi, plicurile gata timbrate sunt donate de un ONG ce activeaza in domeniul HIV/SIDA, adresa destinatarului e scrisa de o alta macuseriță (are ) asa ca tot ce fac eu e sa donez saliva de pe lipici si sa le duc la posta.

Daca-l rugati frumos pe kane, o sa mai faca mere si or sa fie mai multe modele de donat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
Rank
Newbie
Din: 

te rugam Kane, mai faci niste merisoare? smile

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.01.06

Sigur.
Trebuie sa spuneti de care si cate doreste fiecare.
Daca mai aveti si alte idei, alte modele, scrisuri, etc.

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
Rank
Newbie
Din: 

as vrea cate 3 sau 6 din fiecare daca se poate smile,ar fi o idee sa fi ceva de lipit pe tricouri, anume ce cemoponente are de exemplu..

Intel Core Duo 13” White 2.0GHz /512MB/60GB/SD
iBook Clamshell 12’’ 366Mhz/320MB/30GB/CD
iPod Shuffle 512Mb

dar astea se pot face si in oras…

alta idee ar fi sa fie ceva de lipit pe cana…

ca text ar fi “Get a Mac”  “MicroSuck” era si un site http://www.microsuck.com  de acolo “The Microsoft Eradication Society” , sau un X argintiu, si daca ai putea sa faci mere colorate ar merge o poza cu un mar muscat…
nu stiu cat de practice sunt ideile… ma mai gandesc in seara aceasta
vezi poate gasesti in poze… mai am daca mai vrei…

4 din 7
4