Masina mi-am branduit-o destul: are 2 mere pe/in ea; cand mai apar si eu cu tricoul cu mar, zici ca sunt cel putin director la Apple Cupertino, pe stanga in Drumul Taberei .
Ii cer pe aceasta cale scuze lui Eugen M. care sta pe strada Padurii in Arad (nu stiu ce macuser e) pentru ca ii intarzie merele. Am gasit acum plicul lui (timbrat si scris) cazut intr-o gaura neagra din casa.
Drept pedeapsa ma imbrac si ma duc chiar acum la posta sa-l expediez.
@altero: O sa mai coacem o tava, ca tot trebuie sa-l bat la cap pe Kane pentru niste tricoaie cu limbi si buze rosii.
Io m-am hotarat sa nu ma duc la Rolling Stones, ca nu cred ca a mai ramas ceva din ei…
Insa ma duc la Plant! Am vazut un concert din 2006 si chiar daca s-a bosorogit, e tare frate!
Ii cer pe aceasta cale scuze lui Eugen M. care sta pe strada Padurii in Arad (nu stiu ce macuser e) pentru ca ii intarzie merele. Am gasit acum plicul lui (timbrat si scris) cazut intr-o gaura neagra din casa.
Drept pedeapsa ma imbrac si ma duc chiar acum la posta sa-l expediez.
@altero: O sa mai coacem o tava, ca tot trebuie sa-l bat la cap pe Kane pentru niste tricoaie cu limbi si buze rosii.
Ieri seara am fost frumos impresionat cand am vazut in posta plicul cu merele de la HUK SI KANE…ba chiar m-am mirat ca au ajuns..mai ales ca de mai bine de o luna nu mai postez…motive personale…ca raspuns la intrebarea ce fel de macuser sunt… e simplu… “MacUser” simplu si dedicat muncii mele de psi pe mac…si atat…
Scuzele sunt acceptate 100% si cred ca nici nu m-am suparat…aporpo ai spus odata ca a-i putea sa ma ajuti cu niste teste psi pentru Mac…crezi ca mai vrei sa ma ajuti…? PM te rog
Astept cu voiosie urmatoare recolta de mere prin care cooperativa mestesugareasco-agricola condusa de tovarasul keane si tovarashul huk va depasi din nou planul cincinal
[ Modificat: 05 Iulie 2007 07:03 PM de fsd1234hb ]
kane, te batem la cap sa mai ne faci mere!
Eu as vrea si gri, ca merg mult mai bine pe tricourile albe decat cele negre. Daca se poate sa faci si mai mici…