6 din 7
6
Mere
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.05.07

Pot sa imi rezerv 2?

Semnătură 

MacBook/13”/1.83GHz/2Gb/60Gb
iMac/20”/2.4Ghz/4Gb/350Gb

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Considera-le rezervate. Daca nu vii la intalnire, nu mai vorbesc cu tine cat oi trai si nu-ti mai dau niciodata jucariile.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 06.05.07

I’ll be theeeeereeeee for youuuuuu…. smile

Semnătură 

MacBook/13”/1.83GHz/2Gb/60Gb
iMac/20”/2.4Ghz/4Gb/350Gb

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 27.10.06

Vreau si eu 3: 2 pentru masina si unu pentru tricou.

Ovi

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mere de tricoaie s-au mai copt?

Masina mi-am branduit-o destul: are 2 mere pe/in ea; cand mai apar si eu cu tricoul cu mar, zici ca sunt cel putin director la Apple Cupertino, pe stanga in Drumul Taberei smile.

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRankRank
Administrator

Ii cer pe aceasta cale scuze lui Eugen M. care sta pe strada Padurii in Arad (nu stiu ce macuser e) pentru ca ii intarzie merele. Am gasit acum plicul lui (timbrat si scris) cazut intr-o gaura neagra din casa.
Drept pedeapsa ma imbrac si ma duc chiar acum la posta sa-l expediez.

@altero: O sa mai coacem o tava, ca tot trebuie sa-l bat la cap pe Kane pentru niste tricoaie cu limbi si buze rosii.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRankRankRank
Administrator

Io m-am hotarat sa nu ma duc la Rolling Stones, ca nu cred ca a mai ramas ceva din ei…
Insa ma duc la Plant! Am vazut un concert din 2006 si chiar daca s-a bosorogit, e tare frate!

10q huk

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 18.05.07

Gasesc și eu mere la următoarea întâlnire? Sau e alta procedura? Că vreau să pun pe ușa biroului. raspberry

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRankRankRank
Administrator

Cand s-or coace merele vom fi anuntati aici si atunci ne repezim sa cerem.

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06
huk - 09 Iunie 2007 06:11 PM

Ii cer pe aceasta cale scuze lui Eugen M. care sta pe strada Padurii in Arad (nu stiu ce macuser e) pentru ca ii intarzie merele. Am gasit acum plicul lui (timbrat si scris) cazut intr-o gaura neagra din casa.
Drept pedeapsa ma imbrac si ma duc chiar acum la posta sa-l expediez.

@altero: O sa mai coacem o tava, ca tot trebuie sa-l bat la cap pe Kane pentru niste tricoaie cu limbi si buze rosii.

Ieri seara am fost frumos impresionat cand am vazut in posta plicul cu merele de la HUK SI KANE…ba chiar m-am mirat ca au ajuns..mai ales ca de mai bine de o luna nu mai postez…motive personale…ca raspuns la intrebarea ce fel de macuser sunt… e simplu… “MacUser” simplu si dedicat muncii mele de psi pe mac…si atat…
Scuzele sunt acceptate 100% si cred ca nici nu m-am suparat…aporpo ai spus odata ca a-i putea sa ma ajuti cu niste teste psi pentru Mac…crezi ca mai vrei sa ma ajuti…? PM te rog

Multumesc mult tuturor…

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.02.07

Astept cu voiosie urmatoare recolta de mere prin care cooperativa mestesugareasco-agricola condusa de tovarasul keane si tovarashul huk va depasi din nou planul cincinal raspberry

[ Modificat: 05 Iulie 2007 07:03 PM de fsd1234hb ]

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.02.07
altero - 13 Februarie 2007 11:21 PM

Cum crezi tu ca poti parea toparlan cu asa o minunatie de sigla?!

hehe

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 27.03.07

Vreau si eu mere. Ce fac?Dau adresa pe PM ? Detalii va rog. Multumesc anticipat

Semnătură 

“Comparing apples to oranges is like comparing mac with intel…”

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRankRank
Administrator

Merele s-au terminat. Nu mai am ce trimite. Bateti-l la cap pe kane sa mai faca!

Eu am venit cu vreo 20 la ultima intalnire si le-am dat, dar cei din bucuresti care mi-au scris n-au fost acolo, asa ca repet: Merele s-au terminat.

Oricum, recapitulare pentru urmatoarea tava: cei din provincie primesc in posta, cei din Bucuresti le iau numai de la intalniri.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRankRankRank
Administrator
huk - 07 Iulie 2007 12:38 AM

Bateti-l la cap pe kane sa mai faca!

kane, te batem la cap sa mai ne faci mere!
Eu as vrea si gri, ca merg mult mai bine pe tricourile albe decat cele negre. Daca se poate sa faci si mai mici…

10q

6 din 7
6