How old is my mac?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.11.06

salut,
poate sa imi zica cineva cum pot afla cat de vechi este ibook-ul meu?
stiu ca exista ceva de genul ‘‘age of your mac’’ dar nu stiu cum sa ajung pana acolo…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 29.11.05

http://www.coconut-flavour.com/coconutidentitycard/index.html

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05

Asa ceva vrei ?
http://www.coconut-flavour.com/coconutidentitycard/index.html

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

da, asta era.merci pt raspuns si daca mai ai chef poti sa imi zici te rog si cum se face captura de imagine,de exemplu daca vreau sa am o captura cu desktopul meu sau o imagine ca cea de mai sus? smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 29.11.05

Măr + Shift + 3 pentru desktop sau 4 pentru o anumită porțiune.
Le poți schimba din System Preferences aceste shortcut-uri cum îți este ție mai bine.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

oky,merci mult

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 07.01.06

Acum am aflat ! Al meu e facut de ziua mea smile Ce coincidenta !!!

Semnătură 

Singurul mod de a deosebi vinul german de otet este sa te uiti cu atentie la eticheta !

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
x-ulescu - 28 Ianuarie 2007 01:16 PM

oky,merci mult

...asta dacă nu ții apăsate tastele modificante, precum ctrl, opt și comm, dacă le ții, scurtătura aia nu merge, ca atare îți trebuie o aplicație mai deșteaptă. Grab, băgată acum în sistem, nu-mi place, dar ai InstantShot sau SnapNDrag. Ia uite aci…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Si eu am vrut sa-mi pun programul asta dar cand am vazut “Shot rect!” am avut asa o strangere de inima, chiar daca stiu ca e corect. /end offtopic

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 01 Februarie 2007 05:04 PM

Si eu am vrut sa-mi pun programul asta dar cand am vazut “Shot rect!” am avut asa o strangere de inima, chiar daca stiu ca e corect. /end offtopic

Vai, dom’ doctor, ce pudibond sunteți, bre, uneori, salam allekum.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Deloc, dar oferta fiind asa de mare am ales sa nu stau cu “aia” in fata. raspberry

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

‹‹ Sunet la boot-are      scroll ››