9 din 35
9
iOS 7 (Beta & GM)
  [ Ignoră ]   [ # 121 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Nu este ala, dar ca si grosime seamana intradevar. Cel mai probabil este un font nou.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 122 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

Foarte fain cu autoupdate pt apps. Am avut azi noapte una si azi in timpul zilei

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 123 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
.ral:cr - 13 Iunie 2013 03:23 PM

Nu este ala, dar ca si grosime seamana intradevar. Cel mai probabil este un font nou.

Peste tot scrie ca e ala.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 124 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Ai dreptate, l-am folosit pe ipad non-retina si se vede cam patratos, dar pe retina se vede frumos. Default are si distanta dintre litere mai mica iar pe ios6 nu se poate schimba usor.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 125 ]
RankRankRank
Member

incercati sa faceti o poza in panorama si apoi sa o setati ca background pt lock screen dar din setting -> brightness & wallpaper si nu din photos. wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 126 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
exco - 13 Iunie 2013 04:50 PM

incercati sa faceti o poza in panorama si apoi sa o setati ca background pt lock screen dar din setting -> brightness & wallpaper si nu din photos. wink

Da, stim ! cheese

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 127 ]
RankRankRank
Member

abia azi am aflat de chestia aia. am bugs in music player, la un coleg i se crash-uie music player-up

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 128 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.02.12
AlexBurda - 13 Iunie 2013 02:30 PM

Poate cineva să-mi spună ce font utilizează iOS 7?  grin

ubuntu raspberry

[ Ignoră ]   [ # 129 ]
RankRankRank
Member
Din: 

am testat si eu ios7 de curiozitate… mizerabil pana in clipa de fata

chiar daca fixeaza bugurile alea, interfata tot de kkt ramane… fonturile alea sunt cretine, abia vezi ce scrie, chiar si cand e mare scrisul te chiorasti ca e subtire rau, iar in partea de sus nu vezi nik… ora reteaua ce mai scrie p-acolo…. nici handroidul nu e asa de kko… s-au tampit la cap astia de cand a murit stiv jabs

[ Ignoră ]   [ # 130 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 27.05.12

Mi-am instalat si eu iOS 7 pentru 2 zile si nu am rezistat mai mult. Pe langa faptul ca interfata este praf, facuta parca in gluma, si au imprumutat o groaza de prostii din android carora nu le gasesc neaparat o utilitatea, au renuntat la foarte multe lucruri precum coverflow, efectul de aspirator cand se stergea ceva etc. Si nu inteleg cum un patrat monocrom poate fi superior vechiului slide to unlock atunci cand primesti un apel. Per total, sistemul arata ca si cum ar fi fost un concept precedent iOS 1.0. Se laudau ca 96% din utilizatori fac upgrade la ultima versiune software. Sunt tare curios cu ce statistici minunate vor veni anul viitor si cat de bine va fi pentru developeri. Eu unul o sa raman la iOS 6 si cred ca ma orientez spre android daca nu isi revin la cap apple.

[ Ignoră ]   [ # 131 ]
RankRankRank
Member
Din: 

din pacate l-au pus shef pe interfatza de soft pe domnul jonny ivy bridge, care se ocupa de design industrial pe partea de hardware; alta mancare de peste smile la nivel de HW e normal sa optezi pt simplitate, pt ca aia e doar cutia, si nu o bagi in seama, te concentrezi pe continut; dar daca si sistemul de operare arata la fel, deja avem o problema; pt ca aplicatiile alea au nevoie de personalitate daca vrei sa transmita ceva; ma gandesc doar la icoanele pt safari, settings sau camera foto, ca sa nu dam alte exemple; arata mult mai bine ios 6. si eu o sa stau pe el pana nu se mai poate sta (din motive de functionalitate sau mai stiu eu ce)

[ Ignoră ]   [ # 132 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 18.11.09

Intradevar de mare kko interfata, si ca aspect si ca functionalitate. Arata a jucarie chinezeasca ieftina… fontul are o dimensiune de zici ca toti suntem miopi, progress bar la trimiterea de mesaje are grosimea unui fir de par, textele care inlocuiesc butoanele cred ca au zona activa doar pe text, Folderele cu pagini sunt incomode, Task Managerul e un bulshit, face un zoom naspa cand deschizi aplicatiile. Porcaria cu imaginea care se misca cand misti telefonul iarasi e o mizerie mancatoare de resurse. In schimb imi place ca in clientul de email poti opta pentru un folder cu “Unread messages” si late chestii bunicele, Control Center-ul e bun, Safari arata ok. Cam putine la lista cu cele bune. Se suceste Steve in mormant cre’ca.

Semnătură 

 MBP  iPod Nano  iPhone  Time Capsule  Mac Pro  Apple TV  iPad 

[ Ignoră ]   [ # 133 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Imi place cum vă apucați să dați cu noroi într-o versiune beta ca și cum ar rămâne exact așa și în versiunea finală.
Bănuiesc că de tot ce v-ați plâns acuma ați făcut și bug report-uri pe Radar, nu ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 134 ]
RankRankRank
Member
Din: 

intr-adevar bug-urile se vor rezolva (sper!), dar interfata ma indoiesc ca o va schimba cineva; in clipa de fatza handroid-ul arata mai bine; obisnuiam sa ma laud in fatza galaxistilor ca noi avem icoane 3D pe ios, cu efecte de raccourci bla bla… acum, de unde? poti sa uiti wink it’s all flattened out… “super slim, super fast” cum zicea desteptul de federighi la keynote

[ Ignoră ]   [ # 135 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 18.11.09

Not Apple any more…

Semnătură 

 MBP  iPod Nano  iPhone  Time Capsule  Mac Pro  Apple TV  iPad 

9 din 35
9

‹‹ Samsung Smartview      Sopcast IOS ››