Ai dreptate, l-am folosit pe ipad non-retina si se vede cam patratos, dar pe retina se vede frumos. Default are si distanta dintre litere mai mica iar pe ios6 nu se poate schimba usor.
am testat si eu ios7 de curiozitate… mizerabil pana in clipa de fata
chiar daca fixeaza bugurile alea, interfata tot de kkt ramane… fonturile alea sunt cretine, abia vezi ce scrie, chiar si cand e mare scrisul te chiorasti ca e subtire rau, iar in partea de sus nu vezi nik… ora reteaua ce mai scrie p-acolo…. nici handroidul nu e asa de kko… s-au tampit la cap astia de cand a murit stiv jabs
Mi-am instalat si eu iOS 7 pentru 2 zile si nu am rezistat mai mult. Pe langa faptul ca interfata este praf, facuta parca in gluma, si au imprumutat o groaza de prostii din android carora nu le gasesc neaparat o utilitatea, au renuntat la foarte multe lucruri precum coverflow, efectul de aspirator cand se stergea ceva etc. Si nu inteleg cum un patrat monocrom poate fi superior vechiului slide to unlock atunci cand primesti un apel. Per total, sistemul arata ca si cum ar fi fost un concept precedent iOS 1.0. Se laudau ca 96% din utilizatori fac upgrade la ultima versiune software. Sunt tare curios cu ce statistici minunate vor veni anul viitor si cat de bine va fi pentru developeri. Eu unul o sa raman la iOS 6 si cred ca ma orientez spre android daca nu isi revin la cap apple.
din pacate l-au pus shef pe interfatza de soft pe domnul jonny ivy bridge, care se ocupa de design industrial pe partea de hardware; alta mancare de peste la nivel de HW e normal sa optezi pt simplitate, pt ca aia e doar cutia, si nu o bagi in seama, te concentrezi pe continut; dar daca si sistemul de operare arata la fel, deja avem o problema; pt ca aplicatiile alea au nevoie de personalitate daca vrei sa transmita ceva; ma gandesc doar la icoanele pt safari, settings sau camera foto, ca sa nu dam alte exemple; arata mult mai bine ios 6. si eu o sa stau pe el pana nu se mai poate sta (din motive de functionalitate sau mai stiu eu ce)
Intradevar de mare kko interfata, si ca aspect si ca functionalitate. Arata a jucarie chinezeasca ieftina… fontul are o dimensiune de zici ca toti suntem miopi, progress bar la trimiterea de mesaje are grosimea unui fir de par, textele care inlocuiesc butoanele cred ca au zona activa doar pe text, Folderele cu pagini sunt incomode, Task Managerul e un bulshit, face un zoom naspa cand deschizi aplicatiile. Porcaria cu imaginea care se misca cand misti telefonul iarasi e o mizerie mancatoare de resurse. In schimb imi place ca in clientul de email poti opta pentru un folder cu “Unread messages” si late chestii bunicele, Control Center-ul e bun, Safari arata ok. Cam putine la lista cu cele bune. Se suceste Steve in mormant cre’ca.
Imi place cum vă apucați să dați cu noroi într-o versiune beta ca și cum ar rămâne exact așa și în versiunea finală.
Bănuiesc că de tot ce v-ați plâns acuma ați făcut și bug report-uri pe Radar, nu ?
intr-adevar bug-urile se vor rezolva (sper!), dar interfata ma indoiesc ca o va schimba cineva; in clipa de fatza handroid-ul arata mai bine; obisnuiam sa ma laud in fatza galaxistilor ca noi avem icoane 3D pe ios, cu efecte de raccourci bla bla… acum, de unde? poti sa uiti it’s all flattened out… “super slim, super fast” cum zicea desteptul de federighi la keynote