Fiecare cu parerea lui. Eu cred ca iphone, ipod si ipad aveu un stil aparte. Mie unul imi place interfata grafica de pina acum. Apple a ajuns unde a ajuns exact datorita lui Steve si ideilor lui. Altfel, luat asa la rece, apple nu ofera in acest moment nimic in plus utilizatorului de rind fata de concurenta, ci chiar mai putin, mult mai putin. Vom vedea in citeva luni reactia pietei la minunata schimbare. Dar cred ca epoca de aur a lui apple s-a cam incheiat.
Android ? serios ?
Sacadeaza la scroll, tare bun ii.
Nu zic ca iOS 7 e smecheria pamantului, am zis ca e “ok”. Sunt unele lucruri care nu imi plac, dar nu o sa trec in veci pe un sistem de operare care nu e optimizat si sacadeaza la cele mai simple task-uri.
era vorba de gui… iar la capitolul asta handroidul arata mai bine; restul suge
Daca asta arata mai bine e clara treaba… Oricum nu inteleg de unde atata deranj pe iconite, voi aveti numai aplicatii apple in tel? Plus ca multe aplicatii comune deja au iconite mai simple decat ce a facut apple.
clar arata mai bine… camera foto e camera foto, nu umbre platonice pe perete ”
A instalat cineva BETA-u pe iPhone 4? Daca-i dau un back-up, pot sa-i dau apoi restore la 6.1.3, nu ??? Ma tenteaza sa il pun o zi - doua, sa vad care-i smecheria pana ce apare versiunea finala. :D un sfat si un **** FĂRĂ CERERI DE SOFTWARE PIRAT **** ?
[ Modificat: 14 Iunie 2013 08:47 PM de Administrator ]
Versiunea Beta este disponibila doar persoanelor înscrise în programul Apple Developer.
Dezvoltatorii oficiali o pot descărca de pe site-ul Apple: https://developer.apple.com/devcenter/ios/index.action
Conform licenței, distribuția versiunii beta de iOS 7 este interzisă pentru cei care nu sunt înregistrați oficial ca dezvoltatori Apple.
Singura metodă ca să obții legal iOS 7 este să te înregistrezi ca dezvoltator Apple.
Cum tu nu ești (altfel îl aveai deja downloadat) ce ceri tu este piraterie software.
Nu mai fă asta - citește regulamentul forumului.
Bun. Atunci link-urile din print screen-ul ce o sa il atasez eu + informatiile oferite de un user, de ce n-au fost atentionate la fel cum eu am fost atentionat? O seara minunata iti doresc si merci de info mai uita omu din regulile unui forum, nu e principala grija de zi cu zi, cel putin nu pentru mine…
Intrebasem pentru ca n-am stat sa citesc toate paginile, doar dupa ce am fost avertizat am cautat sa vad daca nu cumva au mai fost persoane care “cer-ofera” informatii despre software PIRAT, iar eu sunt singurul avertizat. Guess what, I’m not the only one. So…. not fair!!