Nu o mai deschizi deloc, de ce s-o scoti? ) O fi beta cu buguri dar nici chiar sa-ti deschida aplicatii singur. Poate este vreun developer care si-a pus si xcode5 si poate inspecta cu instruments cpu-ul, eu nu am mountain lion ca sa-l pun. Asa dupa ureche nu cred ca consuma mai mult pt ca nu are de ce.
Am pus beta-ul pe iPhone 4, fosila mea… cei care aveti iPhone 4, v-as sfatui sa nu puneti iOS 7 pana nu faceti un upgrade, macar la 4S. Per total, imi place noul iOS, fie el copiat in unele locuri cum spun altii, deisgn schimbat, la urma urmei mi se pare ca tot a ramas o samanta Apple pe undeva, pacat ca pe 4 merge cam greu. :-( Ma forteaza sa-mi schimb device-ul… One question, dupa update mi s-a schimbat baseband-ul, mai pot reveni la iOS 6.1.3? Acum am la Carrier 14.5 in loc de 14.1 si am BB 04.12.06 in loc de 04.12.05
Il mai las si maine, poate poimaine, sa vedem cum rezist si apoi revin la 6.1.3 pana ce cumpar un 5 sau cine sti, the next one cand apare. Merci hamilton de info!!!
Il mai las si maine, poate poimaine, sa vedem cum rezist si apoi revin la 6.1.3 pana ce cumpar un 5 sau cine sti, the next one cand apare. Merci hamilton de info!!!
tu ai dock-ul gri? Si ai dynamic wallpapers in settings?
Dock-ul e gri iar dynamic wallpapers nu stiu exact unde in settings ar trebui sa gasesc. Spune-mi unde ar trebui sa fie ca sa iti dau un raspuns daca am sau nu. De activat sigur nu e activat pt ca observam!
skilzu, iPhone-ul lui 4 nu e mai special ca a tau. Aveti aceleasi limitari si bug-uri. Gandeste logic
unii nu au problema asta.
Settiungs>Brightness & Wallpapers,vezi daca iti zice no photos or videos,faci o poza cu camera random,si poti sa vezi daca ai dynamic wallpapers
skilzu, iPhone-ul lui 4 nu e mai special ca a tau. Aveti aceleasi limitari si bug-uri. Gandeste logic
unii nu au problema asta.
Settiungs>Brightness & Wallpapers,vezi daca iti zice no photos or videos,faci o poza cu camera random,si poti sa vezi daca ai dynamic wallpapers
Stiu, am avut-o si eu
Asta zic, ca toti avem aceleasi bug-uri si voi cu iPhone 4 aveti acelasi limitari.
Nu e nici un bug, e o limitare ! Nu inteleg ce ii asa greu de priceput si de ce tot incercati atata sa dovediti ca e bug. E un telefon vechi de 3 ani care isi da ultima suflare ; are procesor de 800Mhz…ce live wallpapers sa aiba ?