Is foarte calm, dar eu am mai vorbit si cu colegu si i-am zis care ii situatia :
iPhone 4 are acelasi procesor ca si iPhone 3GS (putin modificat, cu 200mhz in plus), pe langa asta mai au si acelasi GPU care trebuie sa suporte Retina-ul.
E oare cum logic ca pe un telefon cu componente vechi de 4 ani sa fie limitat cam tot. No, stiu ca e naspa da la fiecare cu iPhone 4 e asa, nu trebuie sa va intrebati intre voi.
Hmm, nu cred.
Anul trecut cand aveam iOS 6 b3 am fost nevoit sa revin la iOS 5 ca telefonul meu nu mai avea sunet (WTF ?) si nu m-a lasat sa pun backup-ul facut cand aveam beta pe iOS 5.
Hmm, nu cred.
Anul trecut cand aveam iOS 6 b3 am fost nevoit sa revin la iOS 5 ca telefonul meu nu mai avea sunet (WTF ?) si nu m-a lasat sa pun backup-ul facut cand aveam beta pe iOS 5.
@Remus325 si @hamilton - multumesc pentru informatii, nu prea am gasit in alat parte pe net si am zis sa va intreb pe voi. Banuiam ca sunt limitari, dar vroiam sa stiu care anume. Sincer efectul de paralax si fundaluri animate ma intereseaza prea putin (si cum iphone 4 s-a ieftinit in ultimul timp..) bara din dock gri in schimb e naspa macar sper sa o faca alta culoare (alba?).
Cu placere aaa, pe mine unul m-ar interesa chestiile noi sa mearga toate, mai ales ca pe iPhone 4 am avut limitari si la iOS 6, eu unul vand telefonul, vreau sa mearga totul struna precum spunea cineva, felul in care se misca iOS 7 pe iPhone 4 seamana izbitor de mult cu felul in care se misca un 3G cu iOS 4.2.1, in proportie de 80% asa se misca….......... si eu stau prost cu rabdarea
Salut,mi am facut acum o sapt update la ios 7 ,toate bune si frumoase…mai putin cand filmez nu mi filmeaza cu sunet dar nu e asta o probl!
Instalarea noului soft am facut o fara a avea udidul inregustrat,intrebarea mea este daca apare beta 2 3 4 mai pot face update sau raman cu beta 1?trebuie sa fac downgrade la ios 6.1.4?
Daca nu esti cunoscator foarte bun ai facut o prostie ca ti-ai pus iOS 7.
Nu trebuie sa faci nimica : cand apare un update o sa ai o notificare, intri in Settings si faci update OTA fara calculator. (OTA - Over the Air)
Despre baterie, pt cei interesati. Nu-mi apar orele de stand by si utilizare la Usage dar pot sa zic ca l-am scos de la incarcat la 6.30 dimineata, iar cu 3G on, wi-fi ON, location ON, push ON,etc..toate fara sa le opresc, brightness aprox 80%, mai am acum la 19.51 - 11% baterie pe iPhone 4 folosit in mod normal…
Daca nu esti cunoscator foarte bun ai facut o prostie ca ti-ai pus iOS 7.
Nu trebuie sa faci nimica : cand apare un update o sa ai o notificare, intri in Settings si faci update OTA fara calculator. (OTA - Over the Air)
Multumesc pt raspuns,ma luase valul sa am ios 7 ,nu sunt chiar lemn!