Pare destul de stabil ptr beta1.
Ma asteptam sa aiba mai multe probleme.
Imi place noul iOS…sincer consider ca este un mare pas inainte.
Deocamdata nu am intampinat probleme majore,asa ca raman pe iOS7…astept beta2
fii serios, bara din dock gri nu poate fi o limitare, e o eroare, e prea simplu… inteleg ca nu are nu stiu ce efecte sau fundaluri dar chestia aia gri nu poate fi o limitare, nici poveste, nu cred, e ridicol…. nu trebuie sa insultam logica….
justme - 16 Iunie 2013 12:36 PM
@Remus325 si @hamilton - multumesc pentru informatii, nu prea am gasit in alat parte pe net si am zis sa va intreb pe voi. Banuiam ca sunt limitari, dar vroiam sa stiu care anume. Sincer efectul de paralax si fundaluri animate ma intereseaza prea putin (si cum iphone 4 s-a ieftinit in ultimul timp..) bara din dock gri in schimb e naspa macar sper sa o faca alta culoare (alba?).
Ma rog, eu nu mai imi bat capul.
Folosesc iPhone din 2007 si testez beta-uri din 2009, stiu cum merg chestiile astea. Exista sansa sa ma insel, normal, dar la asta chiar cred ca am dreptate. Daca ma insel si chiar e bug, atunci recunosc. No problem
Am si facut pariu cu cineva care zicea ca e bug pe o aplicatie. Cine pierde pariulu ofera castigatorului o aplicatie la alegere pana in 7 euro prin “Gift App”.
Glumesc, nu e nicio bataie de cap, e prea simplu sa nu fie bag, de ce sa pui banda gri acolo? e aiurea… daca atat ii duce mintea… ce sa mai zic…
Daca pe iPhone 4 merge greu sau foarte greu, trebuia sa nu permita instalarea… mi se pare mai ok asa….
Stim cu totii ca printre politicile Apple la autorizarea aplicatiilor ce se vand in Appstore e sa ruleze ok, sa consume optim procesor si asa mai departe, de ce ar autoriza un iOS 7 pe iPhone 4 daca merge aiurea….
hamilton - 17 Iunie 2013 04:37 PM
Ma rog, eu nu mai imi bat capul.
Folosesc iPhone din 2007 si testez beta-uri din 2009, stiu cum merg chestiile astea. Exista sansa sa ma insel, normal, dar la asta chiar cred ca am dreptate. Daca ma insel si chiar e bug, atunci recunosc. No problem
Am si facut pariu cu cineva care zicea ca e bug pe o aplicatie. Cine pierde pariulu ofera castigatorului o aplicatie la alegere pana in 7 euro prin “Gift App”.
Intrebare: la voi iconita de ceas arata corect live? la anumite persoane arata cu 2 ore inapoi datorita ca Romania este +2GMT
Intrebare: am inteles ca merge in multitasking cand vrei poti sa inchizi cu 3 degete simultan cate 3 aplicatii,corect?