Impresia mea e ca arata oribil.
Sunt interesante unele efecte cam “Aero” pe el dar dupa 6 ore in care a luat 14% din baterie (cateva convorbiri scurte si putin internet wireless) nu pot decat sa revin la 6.1.3 pe 4S
Daca asa va arata noul iOS eu unul raman la 6.1.3.
Chiar ma intreb,daca asa va arata si 7 final,poate multi nu vor asa,cum vor face un restore pe viitor?
Ma rog, eu nu mai imi bat capul.
Folosesc iPhone din 2007 si testez beta-uri din 2009, stiu cum merg chestiile astea. Exista sansa sa ma insel, normal, dar la asta chiar cred ca am dreptate. Daca ma insel si chiar e bug, atunci recunosc. No problem
Am si facut pariu cu cineva care zicea ca e bug pe o aplicatie. Cine pierde pariulu ofera castigatorului o aplicatie la alegere pana in 7 euro prin “Gift App”.
Am eu ceva de adaugat:
Aproape zilnic stau la birou pana la cel putin ora 17. Daca ma uit in notifications center dupa ora 17 am o notificare legata de cat timp imi va lua sa conduc de la birou pana la mine acasa. Plus ca foloseste localizarea. Daca o apas ar trebui sa se deschida apple maps dar mi se crash-uie E ciudata rau chestia asta. Semn ca big brother exista si vede tot de acolo de unde e el.
si ca Endomondo a dat-o rau in bara cu traseul. Am facut 10km si el mi-a aratat 16, plus ca pe alocuri m-a deviat prin camp, in unele locuri mai putin in unele exagerat, dar nu cat sa se faca 16km. Concluzia ar fi ca gps nu raporteaza bine.