ma gandesc ca chestia mea cu urmaritul e din cauza ca la birou folosim un shared calendar unde ne punem orele cand vom fi acolo.
.ral:cr e foarte probabil sa fie din cauza beta-ului
Am eu ceva de adaugat:
Aproape zilnic stau la birou pana la cel putin ora 17. Daca ma uit in notifications center dupa ora 17 am o notificare legata de cat timp imi va lua sa conduc de la birou pana la mine acasa. Plus ca foloseste localizarea. Daca o apas ar trebui sa se deschida apple maps dar mi se crash-uie E ciudata rau chestia asta. Semn ca big brother exista si vede tot de acolo de unde e el.
Hey, cum de ție îți folosește calendarul locația…mie nu îmi zice așa ceva!!
Am eu ceva de adaugat:
Aproape zilnic stau la birou pana la cel putin ora 17. Daca ma uit in notifications center dupa ora 17 am o notificare legata de cat timp imi va lua sa conduc de la birou pana la mine acasa. Plus ca foloseste localizarea. Daca o apas ar trebui sa se deschida apple maps dar mi se crash-uie E ciudata rau chestia asta. Semn ca big brother exista si vede tot de acolo de unde e el.
iOS stie unde locuiesti si stie locul vizitat cel mai frecvent unde crede ca lucrezi (pe bune).
Se poate dezactiva in Settings / General / Restrictions / Location Services / System Services.
Am eu ceva de adaugat:
iOS stie unde locuiesti si stie locul vizitat cel mai frecvent unde crede ca lucrezi (pe bune).
Se poate dezactiva in Settings / General / Restrictions / Location Services / System Services.
Acum, daca tot am ajuns prin meniul cu restrictii am gasit un camp “Afisaj Auto”, care vad ca apare doar in ios 7, in 6.1.3 nu il am. Stiti despre ce e vorba si cum se activeaza? Multumesc.
l-am gasit si eu azi hamilton.
legat de afisaj auto, cel mai probabil va fi pentru masinile din state unde dashboard-ul masinii va fi compatibil foarte mult cu iOS. Ceea ce au zis ei in prezentare cu iOS in the car