Pe iPhone 4S se misca un pic parca mai greu in unele meniuri uneori; deci clar nu este ca iOS 6 la capitolul fluiditate.
Interfata e cam oribila sincer, si unele chestii cum ar fi swipe-urile se fac acum pe dos.
Sa vedem cat ma tin dracii cu asta, dar cel mai probabil cred ca ma intorc la iOS 6.
Pe i4 se misca greu spre f greu, singurul loc unde se misca bine e in homescreen sau cand iesi dintr-o aplicatie.
Mie-mi place noua interfata, o schimbare face bine dar iconitele glossy arata rau acum.
Mail s-a pus sa-mi downoadeze 1000 de mailuri.
Aplicatiile din store nu au noua interfata, cred ca trebuie fiecare developer sa le compileze iar, ceea ce mi se pre ciudat, inseamna ca ios7 cara cu el gunoaie din ios6
Alta chestie naspa e ca apasarile de butoane nu mai pot fi anulate prin release in afara lui, ai apasat gresit, te-ai ars…
Maps: zoom si rotate nu prea sunt real time decat daca le faci f incet, altfel intra in efect dupa ce termini, panningul merge bine spre f bine.
Maps si Mail deja au crapat.
Nu pot sa sterg aplicatii care asteapta sa fie updatate sau nu au fost instalate deloc, am avut cateva la care mi-a zis ca nu le gaseste in itunes si au ramas asa in aer.
...
Pana la urma a mers, au scos de dimineata cei de la Apple verificarea UDID-ului. Urmatorul pas a fost sa ii dau sa faca restore din iCloud si nu vrea nici in ruptul capului sa mi le downloadeze. Le tine asa in aer. Ca si fluiditate nu se compara cu iOS6, asta pe un iPhone 4. De frumos e frumos dar ca performante, asta in aplicatiile lor, se comporta ca si un iOS4 pe un 3G. Poate exagerez un pic dar feelingul acesta e, cel putin pentru mine. Asta nu inseamna ca as trece inapoi la iOS6 pentru iOS7 de frumos e frumos.
mi se pare doar mie sau iOS 7 se preteaza foarte bine unui telefon de plastic? parca este prea plastic-like tot meniul…aduce mai mult a jucarie pentru copii… In fine, astept varianta finala sa-mi pot face o parere obiectiva.
Nu pot sa sterg aplicatii care asteapta sa fie updatate sau nu au fost instalate deloc, am avut cateva la care mi-a zis ca nu le gaseste in itunes si au ramas asa in aer.
...
Uai si eu am asa 7 aplicatii !
Ma enerveaza la culme !
...
Uai si eu am asa 7 aplicatii !
Ma enerveaza la culme !
Apropo, iPhone 4 are live wallpapers ?
Eu sper sa aiba,acuma dau un restore sa vad daca scap de dock-ul gri.