Se cam termină cu iPhone-urile furate! Dupa încercarea eșuată de a pune iOS 7 Beta 2 (restartare în buclă), tentativa de restore la 6.1.3 s-a lăsat cu un frumos mesaj “iTunes cannot restore the iPhone because Find My iPhone is on. Use iCloud settings on your iPhone to turn off Find My iPhone before restoring your iPhone.”.
Un alt mesaj interesant a fost în fereastra cu titlul “Activate iPhone”. Vedeți poza!
Daca imi permiteti o intrebare, toti cei de pe forum care ati pus iOS 7 sunteti dezvoltatori de programe?
Observ ca multa lume se plange de una de alta ca un utilizator obisnuit si nu aud pe nimeni sa zica ca a adaptat sau nu programele dezvoltate de el la noua platforma….
Sau exista o alta categorie de beta testari? care nu dezvolta programe ci doar testeaza? ca eu nu stiu de ea…
nu stiu daca toti cei care au incercat sunt si dezvoltatori de aplicatii, dar eu cel putin sunt si am incercat cu colegii de la birou sa refacem un app mai vechi folosind doar noutatile din ios 7 si a mers.
Observ ca multa lume se plange de una de alta ca un utilizator obisnuit si nu aud pe nimeni sa zica ca a adaptat sau nu programele dezvoltate de el la noua platforma…..
Eu nu ma plang, ci spun ce imi place si ce nu imi place.
Observ ca multa lume se plange de una de alta ca un utilizator obisnuit si nu aud pe nimeni sa zica ca a adaptat sau nu programele dezvoltate de el la noua platforma…..
Eu nu ma plang, ci spun ce imi place si ce nu imi place.
Si normal ca nu o sa zica nimeni ce a facut cu aplicatiile lui pentru ca la majoritatea li se rupe, vorbind realistic. Oamenii citesc topic-ul asta ca sa afle despre iOS 7, nu despre aplicatiile noastre.
Eu întaâmpin niște probleme la statusbar…...și-anume….dupa prima aplicație deschisă capătă un overlay negru indiferent ce wallpaper folosesc…..și mai mult de atăt ramâne blocată în zona aia….respectiv când întorc iPhone-ul în landscape, dar îmi apare aceeași bară și în landscape…deci apar două.
Totusi stie cineva in Safari in iOS 7 cum sa cauti un cuvant in pagina afisata? In versiunea 6 cand mergeam la URL bar si dam click, deasupra tastaturii era un camp de find in page.