am observat ca iar se incalzeste foarte tare cand e la incarcat, ca la beta 1.
sper sa faca update la itunes ca ma omoara sync-ul. ca sa zic problema mea: folderele ar trebui sa aiba un numar nelimitat de apps in ele nu? si eu pun mai multe de 16 intr-un folder si la sync itunes-ul mi le pune in afara folderului
iPhone 4: (in beta 3 momentan),s-a precizat:Fara transparanta in anumite layere(cand dai volumul mai incet patratul e gri,no parallax si nu dynamic wallpapers. Sucks,cred ca raman pe 6.1.3 ...sunt sigur ca dupa ce va fi jailbreak vom putea activa fiindca o sa putem activa “meniul secret”
iPhone 4: (in beta 3 momentan),s-a precizat:Fara transparanta in anumite layere(cand dai volumul mai incet patratul e gri,no parallax si nu dynamic wallpapers. Sucks,cred ca raman pe 6.1.3 ...sunt sigur ca dupa ce va fi jailbreak vom putea activa fiindca o sa putem activa “meniul secret”
Se pare ca iara s-a intors pariul in favoarea mea !
Oricum, continuam cu el pana in toamna, la lansarea oficiala.
Dap…un crash cand vreau sa setez un wallpaper, dupa ce initial am pus unul (practic in aceeasi sesiune)....pica aplicatia Settings.
Daca introduceti Stocks in Notification Center, dispare transparenta si devine negru fundalul.
Nu-mi afiseaza nimic in App Store la categorii…mai are cineva problema asta? La Featured e ok dar la Top Charts intru in oricare categorie si nu-mi afiseaza nimic dupa cum se vede in screenshot, nici top all…
Nu-mi afiseaza nimic in App Store la categorii…mai are cineva problema asta? La Featured e ok dar la Top Charts intru in oricare categorie si nu-mi afiseaza nimic dupa cum se vede in screenshot, nici top all…
Rezolvare de pe MacRumors : Log out / log in + restart.
Multumesc, merge! Am observat ca au disparut icoanele categoriilor apropo.
Eu am alta problema cu App Store : nu pot sa scot aplicatii