Pe mine mă ține mai mult decît pe iOS 6. În schimb are cîteva buguri enervante. Și ieri, o dată, azi de două ori mi s-a stins în buzunar. I s-a mai întîmplat cuiva? Sau o fi de la NSA?
Pe mine mă ține mai mult decît pe iOS 6. În schimb are cîteva buguri enervante. Și ieri, o dată, azi de două ori mi s-a stins în buzunar. I s-a mai întîmplat cuiva? Sau o fi de la NSA?
Am avut probleme de genul pana la beta 3, acuma cel putin pana in prezent nu s-a mai stins niciodata si se misca foarte bine . Bateria la fel tine bine , sistemul stabil. Next update please.
Nu am nici o explicație dar, beta 1 mă ținea cam7-8 ore. Beta2 cam 4-5. Acum cu beta3 mai am cam 20% din baterie pe la miezul nopții cînd îl pun la încărcat. Pe iOS6 pe la 8 seara se cam oprea.
Nu stiu cum va fi varianta finala dar pe beta 3 sunt foarte multumit de cum merge telefonul, se misca foarte repede os-ul, nu prea am ce sa-i reprosez. Cand am pus beta 1 si chiar 2 nu m-am mirat de bug-uri dar mi s-au parut prea multe crash-uri, acum nu mai sunt foarte foarte rare si sunt doar legate de aplicatii nu de iOS. Let’s hope for the best!
Se pare ca cineva a incercat sa “sparga” site-ul, si d-asta a fost jos.
Am primit mail de la Apple.
“Last Thursday, an intruder attempted to secure personal information of our registered developers from our developer website. Sensitive personal information was encrypted and cannot be accessed, however, we have not been able to rule out the possibility that some developers’ names, mailing addresses, and/or email addresses may have been accessed. In the spirit of transparency, we want to inform you of the issue. We took the site down immediately on Thursday and have been working around the clock since then.
In order to prevent a security threat like this from happening again, we’re completely overhauling our developer systems, updating our server software, and rebuilding our entire database. We apologize for the significant inconvenience that our downtime has caused you and we expect to have the developer website up again soon.”