Pe iphone 5 se misca foarte bine, mi se pare mie, se blocasera intr-adevar unele aplicatii la update dar si-au dat drumul pina la urma. Se poate instala fara UUID inregistrat daca in loc de option-restore folosesti option-update peste ios-ul existent.
Dude, degeaba faci Restore dupa Restore…e un bug ca e BETA.
Poate se rezolva in beta 2, poate nici o data.
Intelegi la ce ma refer ? Daca masina mea ii zgariata degeaba o spal de 3 ori pe zi ca zgarietura nu dispare pana nu se revopseste.
Intelegi la ce ma refer ? Daca masina mea ii zgariata degeaba o spal de 3 ori pe zi ca zgarietura nu dispare pana nu se revopseste.
am inteles dar am incercat! Si pe 4S unii au problema,deci se va rezolva,love it!
am inteles dar am incercat! Si pe 4S unii au problema,deci se va rezolva,love it!
Sau stii ce ? Poate ca nu merge dock-ul transparent pe 4S si pe 4 ca is mai vechi. La fel cum iPhone 3G nu a avut home screen wallpapers.
deci cum naiba opresc mailu? cred ca vrea sa-mi downloadeze toate mailurile, peste 25000
Se pare ca noi doi avem acelasi probleme !
Daca reusesti cumva sa scapi de aplicatiile alea care nu s-au sincronizat te rog anunta-ma !
hamilton, cumva sunt aplicatii din app store sau personale? ca am patit in ambele cazuri aseara: pt cele din app store am dat sync de mai multe ori pana mi le-a pus pe toate si pe cele personale…recompile cu xcode 5
Sau stii ce ? Poate ca nu merge dock-ul transparent pe 4S si pe 4 ca is mai vechi. La fel cum iPhone 3G nu a avut home screen wallpapers.
am vazut pe apple ca ambele 4 si 4s nu ar trebui sa aiba dock gri,iar pe youtube am vazut 4s cu dock transparent.
Bateria este 0. L-am scos de la incarcat acum 2 ore si am 79% (fara WiFi, 2 minute la telefon, 4-5 iMessages si cateva mesaja prin WhatsApp)
Senzorul de proximitate nu blocheaza ecranul cand vorbesti la telefon.
Daca scoti o aplicatie dintr-un folder cand se instaleaza telefonul se restarteaza.
Telefonul se restarteaza din senin.
Aplicatiile care nu le mai ai in iTunes apar pe telefon dar nu le poti folosi (au bara de incarcare). Nu se pot sterge.
Unele animati sunt laggy (pe iPhone 5 !).
Vremea din NC nu merge daca nu ai Location Services activat.
Notificarile (bulina rosie) la aplicatiile care sunt in foldere se misca 0,1 mm in stanga dupa ce deschizi folderul sa vezi aplicatia cu notificare.
Ce imi place :
AirDrop.
Aplicatia “Phone” are poze la Favoriti.
FaceTime e o aplicatie acum.
Noul status bar + iconanele din status bar.
Unele aplicatii (Messages, Settings s.a.m.d.) au UI frumos.
E bine, dar se putea si mai bine :
Centrul de control.
Aplicatia “Photos”.
LiveWallpapers.
Icoanele aplicatiilor First Pary.
Multitasking. (Cand naiba o sa putem inchide toate aplicatiile in acelasi timp ?!)
Ce nu imi place :
Folders.
Notification Center.
Arata putin feminin UI-ul nou. (Pe macrumors zic aia ca arata gay )
deci cum naiba opresc mailu? cred ca vrea sa-mi downloadeze toate mailurile, peste 25000
Se pare ca noi doi avem acelasi probleme !
Daca reusesti cumva sa scapi de aplicatiile alea care nu s-au sincronizat te rog anunta-ma !
hamilton, cumva sunt aplicatii din app store sau personale? ca am patit in ambele cazuri aseara: pt cele din app store am dat sync de mai multe ori pana mi le-a pus pe toate si pe cele personale…recompile cu xcode 5
Sunt din App Store.
Nu stiu ce sa fac ! Am dat sync de 10 ori dar numa nu se termina ; trebuia sa opresc sync-ul. Dupa ce copia aplicatiile ajungea la pasul 6 (nu stiu ce era, ceva cu copierea datelor) si acolo ramanea ! Pe iPhone, in timpul sync-ului, aplicatiile se incarcau pana la jumate si ramaneau blocate.